Ilmoittautuminen syksyn Vauvojen värikylpy -työpajoihin on käynnissä

Kyllä, nyt on se aika - nimittäin ilmoittautuminen supersuosittuihin Vauvojen värikylpy -työpajoihin! Tulitpa läheltä tai kaukaa, ja kainalossasi on 4 kuukauden - 5 vuoden ikäinen lapsi, löytyy perheellesi takuumukavaa tekemistä Porissa.

Porin lastenkulttuurikeskuksen Vauvojen värikylpy -toiminnan yksittäisistä työpajoista voi inspiroitua viikonloppuisin ja superharrastajille on tarjolla jokaviikkoisia työpajakokonaisuuksia. Vauvojen värikylpy -työpajat kokoontuvat saman ryhmän kanssa koko kauden ajan 9 kertaa. Värikylpylauantai-työpajoihin voi ilmoittautua yhteen tai useampaan työpajaan. Esimerkiksi matkailijoille ja kauempana asuville Värikylpylauantai tarjoaa hyvän mahdollisuuden päästä mukaan nauttimaan kokemusrikkaasta toiminnasta koko perheen voimin.

Työpajoja järjestetään 4–11-kuukauden ja 12–23-kuukauden ikäisille vauvoille, 2- ja 3-vuotiaille ipanoille, sekä 4- ja 5-vuotiaille mukuloille. Jokaiseen ryhmään otetaan perheineen 8 lasta ja 3 sisarusta ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajakausi alkaa syyskuun alussa ja jatkuu marraskuulle asti.

Ilmoittaudu mukaan 19.8.–25.8.2019 tästä.

Keväällä 2019 Vauvojen värikylpy -työpajoissa tutkittiin valotaidetta.

Vauvojen värikylpy / Porin lastenkulttuurikeskus / Kuva: Outi Lähteenlahti