Skatehallissa treenataan kolmea lajia - syyskausi on nyt käynnissä

Porin skatehalli avaa ovensa kesätauon jälkeen tiistaina 3. syyskuuta kello 13 osoitteessa Herralandenraitti 1. Nuorisotoimen ylläpitämässä hallissa voi harrastaa skeittausta, skuuttausta sekä BMX-pyöräilyä.

Skeittaus on erityisesti monelle porilaiselle nuorelle mieluisa harrastus. Vuonna 2013 avattu skatehalli mahdollistaa lajin harrastamisen ympärivuotisesti. Kesäkaudella harrastajat ovat voineet nauttia lajista ulkona ja harjoitella temppujaan Pormestarinluodon skeittipuistossa.

– Porista löytyy erinomaiset puitteet skeittaukseen, temppupotkulautailuun eli skuuttaukseen sekä BMX-pyöräilyyn. Halli on aikanaan suunniteltu ja toteutettu yhdessä skeittareiden kanssa ja onkin ollut hienoa huomata, miten harrastajat ovat ottaneet hallin hienosti omakseen pitäen siitä huolta muun muassa kunnostamalla hallin kalustoa ja huolehtimalla hallin siisteydestä, iloitsee liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti.

Skatehalli on avoinna tiistaista lauantaihin. Kaikille kolmelle lajille on varattu päivittäin omat harjoitteluajat, jotka löytyvät hallin verkkosivuilta. Skuuttaajilla sekä BMX-pyöräilijöillä on skatehallissa kypäräpakko ja alle 18-vuotiailla harrastajilla tulee olla vanhempien suostumus. Lupa-anomuksen voi täyttää vanhemman kanssa paikan päällä skatehallilla tai tulostaa ennakkoon verkkosivuilta.

– Skatehallilla vallitsee harrastajien keskuudessa hyvä yhteishenki, joten kaikki lajista kiinnostuneet uudetkin harrastajat ovat rohkeasti tervetulleita treenaamaan tiensä pro-tasolle, kannustaa skatehallilla työskentevä Panu Kallela

Skeittaajat harjoittelevat temppujaan skatehallilla