Terveys- ja liikuntaneuvontaa nuorisotalolla

Porin nuorisotalolla järjestetään hyvinvointitapahtuma, jossa terveys- ja liikuntaneuvontaa sekä mahdollisuus testata kuntoa helpoilla testeillä keskiviikkona 25. syyskuuta kello 12–18. Testit ovat avoinna kaikille aikuisille.

Maksuttomassa tilaisuudessa pääset testaamaan terveyskuntoasi arkivaatteissa hikoilematta ja hengästymättä. Lisäksi saat palautteen ja kuntoiluohjeita.

Tapahtumassa on eri toimijoita jakamassa tietoa liikkumisesta, syömisestä sekä muusta hyvinvoinnin edistämiseen liittyvästä. Voit halutessasi myös mittauttaa verenpaineen, hemoglobiinin, ja verensokerin.
Tapahtumassa on esillä monipuolisesti myös kaupungin tarjoamia terveydenhuollon toimijoita, kuten ravitsemusterapia, suun terveydenhuolto ja palveluneuvonta. Esillä on myös liikuntamahdollisuuksia sekä yhdistyksiä esittelemässä omaa toimintaansa. Porin kaupungin liikuntapalvelut järjestää tapahtuman yhteistyössä Liikunta ja Urheilu ry:n (LiikU) kanssa.

Tule testaamaan itsesi ja auta meitä tekemään tapahtumasta menestys. Tilaisuuteen mahtuu 150 henkilöä tulojärjestyksessä. Paikan päälle voi tulla klo 17.30 asti, kutsuu liikuntasihteeri Hannele Wallin.

 

Terveys- ja hyvinvointitapahtuma
Terveys- ja hyvinvointitapahtuma

Ota yhteyttä:

Hannele Wallin
liikuntasihteeri
Sivistystoimiala
Liikunta- ja nuorisoyksikkö / Liikuntapalvelut
Presidentinpuistokatu 6 28130 Pori