Hyvinvointirahalla järjestetty monipuolisia tapahtumia – myös loppuvuonna tapahtuu

Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahalla järjestettiin kesän aikana kymmeniä tapahtumia. Loppuvuonna porilaisia ilahduttaa vielä muun muassa hyvinvointirahalla järjestetyt liikuntatuokiot ja valofestivaali.

Loppuvuonna hyvinvointirahalla järjestetään esimerkiksi Kirmausjatkot -liikuntatapahtumat 12. syyskuuta Isomäessä, 17. lokakuuta Liisantorilla ja marraskuussa myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Lisäksi Anniksen urbaanissa tapahtumapuutarhassa järjestetään kekri-illallinen lauantaina 21. syyskuuta. Luvassa on myös kaikille avoin valofestivaali 27.11–1.12. vanhalla linja-autoasemalla.

– Valofestivaalissa on kyse erityisesti porilaisten yhteisestä kokemuksesta ja valon vaikutuksesta vuoden pimeimpänä aikana, selventää hyvinvointikoordinaattori Sirpa Kynäslahti.

Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahalla järjestetyistä tapahtumista ilmoitetaan Porin kaupungin tapahtumakalenterissa sekä tapahtumien omissa viestintäkanavissa.

Kesän aikana hyvinvointirahalla järjestettiin muun muassa kylä- ja pihajuhlia ympäri kaupunkia, erilaisia liikunta- ja tanssitapahtumia, avoimia golf-treenejä, lasten liikuntaseikkailumaa ja Korttelifestarit. Tapahtumat olivat kaikille avoimia ja maksuttomia.

– Tapahtumat tavoittivat hienosti porilaisia koko kaupungin laajuisesti. Kiitosta on tullut erityisesti tapahtumien monipuolisuudesta ja sijoittumisesta eri puolille Poria, kertoo Kynäslahti.

Tapahtumien järjestämisen lisäksi hyvinvointirahaa on käytetty tänä vuonna myös kunnostamisprojekteihin. Muun muassa Laviassa kunnostettiin Lavijärven rannalla oleva virkistysalue uuteen uskoon ja Noormarkussa puolestaan on käynnissä hyvinvointipolun rakentaminen. Syksyn aikana kunnostamisen kohteena on myös Isomäen hevosreitit.

Kuva: Jarmo Vilen

Ihmisiä Isojoenrannan kyläjuhlassa