Vauvan päivän tapahtumissa ohjelmaa lapsille ja aikuisille

Porin päivän teeman hengessä juhlitaan valtakunnallista Vauvan päivää lokoisasti, lapsentahtisesti, mutta myös aikuisia riemastuttaen ja yllättäen.

Porin lastenkulttuurikeskuksen asiakkailta tulleiden ykköstoiveiden listalla on pitkään ollut aikuisille suunnattu värikylpy ja se toteutuu nyt vihdoin osana valtakunnallisen Vauvan päivän ja yliopistokeskuksen Tiedeareenan tapahtumia. Aikuisten värikylpy järjestetään perjantaina 27.9. kello 17.45 Rautatienpuistokatu 7 tiloissa.

Samaan Porilaistenkadun puoleisesta ovista kuljettavaan tilaan on tulossa samana päivänä aiemmin kello 12 alkaen vauvoille ja pienille lapsille suunnattuja elokuvia. Retrohenkisessä elokuvatapahtumassa tunnelmoidaan Hinkun ja Vinkun, kaupunkiporsaan ja Hiiden uimaretken parissa.

Perinteisenä ohjelmana järjestetään luonnollisesti myös Vauvojen värikylpy -työpajoja Porin päivän lauantaina. Muillekin kuin vauvaperheille Porin lastenkulttuurikeskus tarjoaa runsaasti ohjelmaa Porin päivän aikaan, avoinna on useita näyttelyitä, yliopistolla kuulaan Lasten yliopisto -luento ja Nippori-tapahtumassa ohjelmassa on taiteilijavierailu ja rusettityöpaja.

Lue lisää kaikista Porin päivän tapahtumista Pori-Seuran sivuilta.

 

Vauvojen värikylpy / Porin lastenkulttuurikeskus / Kuva: Annina Cerón