Suositut Maksa mitä haluat -päivät jatkuvat

Keväällä porilaiset aktiivisesti liikkeelle saanut Maksa mitä haluat -päivä järjestetään syksyllä kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta on keskiviikkona 30. lokakuuta ja toinen keskiviikkona 18. joulukuuta.

Mukana Maksa mitä haluat -päivässä ovat Meri-Porin uimahalli, keskustan uimahalli, maauimalan talviuinti, skeittihalli, urheilutalot, Satakunnan Museo, Luontotalo Arkki, Rosenlew-museo ja Porin taidemuseo. Näissä kaikissa toimipisteissä asiakas saa itse päättää molempina päivinä, minkä verran maksaa sisäänpääsystä. 

– Jatkamme Maksa mitä haluat -päivien kokeilua vielä syksyllä, jotta näemme, millaiset ajankohdat saavat kaupunkilaisia liikkeelle. Jos päivät pitävät suosionsa, juurrutamme niistä pysyvän käytännön. Haluamme saada vielä lisää kokemusta ja kerätä porilaisilta palautetta päivistä, toteaa liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti. 

Kevään päivät ovat olleet onnistuneita ja porilaiset ovat käyttäneet palveluita huomattavasti enemmän kuin normaaleina päivinä. 

– Vaikka sisäänpääsystä on maksettu normaalia vähemmän, on sisäänpääsymaksujen tulot olleet hyviä, sillä väkeä on käynyt huomattavasti enemmän, toteaa kulttuuriyksikön päällikkö Jyri Träskelin. 

Maksaminen kulttuuri- ja liikuntapalveluissa Maksa mitä haluat -päivänä toimii siten, että asiakas ilmoittaa kassalla itse sisäänpääsymaksunsa hinnan. Halutessaan asiakas voi varata mukaan tasarahan maksutapahtumaa helpottamaan, mutta sisäänpääsymaksun voi suorittaa myös korttimaksuna (ei skeittihallissa eikä Noormarkun urheilutalolla).

Palveluiden aukioloajat:
Luontotalo Arkki klo 11–20
Maauimala klo 15–20
Meri-Porin uimahalli klo 10–20
Keskustan uimahalli klo 6–20.30
Porin taidemuseo klo 11–20
Rosenlew-museo klo 11–20
Satakunnan museo klo 11–20
Skeittihalli klo 17–20.45
Porin urheilutalo klo 8–21.30
Noormarkun urheilutalo klo 12–21.30

 

Maksa mitä haluat -päivän ajankohdat, syksy 2019