Itätuulen oppimis- ja liikuntakeskuksessa vietetään avointen ovien päivää - luvassa musiikkia ja tutustumiskierroksia

Vastavalmistuneessa Itätuulen oppimis- ja liikuntakeskuksessa vietetään avoimien ovien päivää lauantaina 12. lokakuuta. Avointen ovien päivänä järjestetään muun muassa tutustumiskierroksia nonstoppina sekä Itätuulen että Tuulikellon kouluihin.

Molemmat kierrokset lähtevät Itätuulen pääsisäänkäynnin luota ja ne toteutetaan noin kymmenen hengen pienryhmissä.

– Meillä pyörii avoimissa ovissa tauotta kaksi erillistä opastettua ryhmäkierrosta kouluihin. Molempiin eli Itätuuleen ja Tuulikelloon voi tietenkin osallistua. Kierroksilla saa hyvän käsityksen nykypäivän koulusta oppimisympäristöineen. Myös Itätuulen taideteokset tulee nähdyksi kierroksilla, kertoo Itätuulen koulun rehtori Marjo Katajisto.

Tutustumiskierrosten lisäksi Itätuulen Aalto-salissa on oppilaiden musiikkiesityksiä puolen tunnin välein. Myös Itätuulen kirjasto sekä yhteisötila Salonki ovat avoinna. Kahvilapalvelut on järjestetty ruokala Kapyysiin, jonne opastetut kierrokset päättyvät. 

Kesäkuussa Sampolaan valmistunut Itätuulen oppimis- ja liikuntakeskus on koko Itä-Porin alueen kokoava monitoimitalo. Toimintaa on koulujen lisäksi Itätuulen kirjastossa ja liikuntasali Aallossa. Yhteisötila Salongissa järjestetään arki-iltapäivisin monipuolista ohjelmaa eri-ikäisille ihmiselle eri teemojen ympärillä. 

Itätuuli on koko Itä-Porin alueen toimintakeskus, jossa toimii kaksi koulua, kirjasto sekä yhteisötila Salonki. Kaikille avoin ja maksuton päivä järjestetään 12. lokakuuta klo 10-14 osoitteessa Kalskeentie 9, Pori.

Itätuulen koulun eteisessä on sohvia ja nallepenkkejä