Hyvinvointirahan haku alkaa jo marraskuussa

Ensi vuoden Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahan haku alkaa jo marraskuussa. Nyt kannattaa laittaa mietintään, millaista kaikille porilaisille avointa ja maksutonta tekemistä voisi järjestää.

Tällä kertaa hyvinvointirahan pääteemana on Pidä porilaisesta huolta. Lisäksi keskiössä ovat liikkuminen, yhteisöllisyys ja ympäristöystävällisyys. 

– Porin kaupungin visiona on, että porilainen pärjää aina. Toivomme, että hyvinvointirahan hankkeet ovat sellaisia, että ne edesauttavat strategian toteutumista. Mitä enemmän pidämme toisistamme huolta, sitä paremmin kaikki voivat ja pärjäävät, toteaa strategiapäällikkö Tomi Lähteenmäki

Tämän vuoden hyvinvointirahalla on järjestetty paljon tapahtumia. 

– Hyvinvointirahaa voi hakea kuka tahansa, kunhan toiminta kohdistuu porilaisiin. Toivomme, että hakemuksia tulee yhtä aktiivisesti kuin aiempina vuosina ja erityisesti toimintaa eri kaupunginosiin on kaivattu. Tänä vuonna on ollut paljon kylätapahtumia, jotka ovat olleet asukkaiden mieleen, kertoo hyvinvointikoordinaattori Sirpa Kynäslahti

Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahan määrän päättää kaupunginvaltuusto kokouksessaan 11. marraskuuta. Hyvinvointirahan haku avataan valtuuston päätöksen jälkeen. Hyväksytyt hankkeet saavat rahan käyttöön alkuvuodesta 2020.

– Haluamme kertoa tulevasta rahasta ennakkoon, jotta asiaa voi alkaa jo suunnittelemaan, sanoo Lähteenmäki. 

 

Hyvinvointirahalla järjestetty Satasirkuksen kiertävä sirkus