Suora videolähetys Itätuulen avajaisjuhlasta torstaina

Itätuulen oppimis- ja liikuntakeskuksen avajaisjuhlasta lähetetään suora videolähetys torstaina 10. lokakuuta kello 12.30 alkaen.

Kesällä Sampolaan valmistuneen monitoimitalo Itätuulen avajaisjuhlaa voi seurata tästä linkistä.

Itätuulen oppimis- ja liikuntakeskuksen vihkii käyttöön kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen. Hän myös tuo avajaisjuhlaan Porin kaupungin tervehdyksen. Juhlapuheen tilaisuudessa pitää perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru.  Sivistystoimialan puheenvuoron juhlassa käytättävät toimialajohtaja Esa Kohtamäki sekä Itätuulen koulun rehtori Marjo Katajisto ja Tuulikellon koulun rehtori Jarmo Sutinen.

Avajaisjuhlan esityksistä vastaavat Itätuulen ja Tuulikellon koulujen oppilaat. Musiikki-, tanssi- ja videoesitysten lisäksi ohjelmassa on näytelmä nykykoulusta, jossa päähenkilönä häärii itse Aleksis Kivi.

Itätuulen oppimis- ja liikuntakeskus on koko Itä-Porin alueen kokoava monitoimitalo. Toimintaa on Itätuulen ja Tuulikellon koulujen lisäksi Itätuulen kirjastossa ja liikuntasali Aallossa. Yhteisötila Salongissa järjestetään arki-iltapäivisin monipuolista ohjelmaa eri-ikäisille ihmiselle eri teemojen ympärillä.

Itätuulessa vietetään avoimien ovien päivää lauantaina 12. lokakuuta kello 10-14. Itätuulen oppimis- ja liikuntakeskus sijaitsee osoitteessa Kalskeentie 9, 28370 Pori.

Itätuuli-kuvakollaasi