Juhlan kunniaksi maksutta uimahalliin lauantaina

Porissa juhlistetaan kaukolämmön 50-vuotista taivalta tarjoamalla kaikille maksuttomat uinnit ja kuntosalikäynnit keskustan ja Meri-Porin uimahalleissa lauantaina 12. lokakuuta.

Maksuttomuuden odotetaan näkyvän myös hallien normaalistikin hyvällä tasolla olevissa kävijämäärissä.

– Uimahallit ovat kaupungin suosituimpia liikuntalaitoksia, yhteensä nelisensataatuhatta käyntiä vuodessa. Lokakuinen lauantai on erinomainen päivä liikkumiseen ja tällä kertaa kannattaakin valita lajiksi uinti. Maauimalan hellepäivät keräävät parhaimmillaan jopa lähes 2500 uimaria, joten siinä pientä haastetta porilaisille, kannustaa liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti Porin kaupungilta.  

Porin uimahallit lämpenee ekologisella kaukolämmöllä. 

– Pori Energian kaukolämpö täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja juhlan kunniaksi haluamme tarjota kaikille asukkaille maksuttomat uimiset ja kuntosalikäynnit, toteaa markkinointisuunnittelija Riikka Kaukosalmi Pori Energialta. 

Meri-Porin uimahalli (Mustalammentie 14) on avoinna lauantaina kello 13–18. keskustan uimahalli (Presidentinpuistokatu 6) on avoinna lauantaina kello 6–18. 

Myös Harjavallan uimahalli lämpenee ekologisella kaukolämmöllä, joten juhlan kunniaksi myös sinne pääsee maksutta uimaan koko lauantain ajan.

 

Keskustan uimahalli