Ässien peliin maksutta kirjastokortilla – käy lainaamassa kausikortti pääkirjastosta

Ässien kotiotteluihin voi jatkossa lainata kausikortteja kirjastokortilla. Neljä istumakausikorttia ovat lainattavissa Porin pääkirjastosta.

Porin kaupunki ja Ässät tarjoavat kausikortit kaupunkilaisille.  

– Pori on tapahtumakaupunki ja täällä on ohjelmaa ympäri vuoden. Ässien pelit saavat liikkeelle useita tuhansia katsojia 30 kertaa talvessa. Elämykset ovat yksi osa Porin kaupungin strategiaa ja urheilutapahtumat tuottavat elämyksiä kaupunkilaisille sekä vahvistavat yhteisöllisyyttä asukkaiden kesken. Toivottavasti lainattavien kausikorttien myötä urheilutapahtumiin päätyy myös sellaisia porilaisia, jotka eivät sinne muuten tulisi lähteneeksi, sanoo liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti Porin kaupungilta.  

– Meillä oli samanlaisia ajatuksia jo vireillä, joten kaupungin yhteydenotto tuli oivaan hetkeen. Jääkiekko on koko kaupungin yhteinen juttu ja onkin hienoa, jos saamme uutta yleisöä peleihin ja porilaisia liikkeelle tämän kautta, jatkaa Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen.

Neljää kausikorttia voi lainata kirjastosta niin, että yhdellä kirjastokortilla saa lainaan yhden kausikortin. Laina-aika on viikon eikä uusintaa tai varausta voi tehdä. 

– Haluamme olla mukana tukemassa tällaista hieman erilaistakin toimintaa yhteisöllisyyden lisäämiseksi. Tasavertaisuuden nimissä on hienoa, että kausikortteja urheiluseuran peleihinkin voi lainata meiltä kirjastolta, sanoo kirjastotoimenjohtaja Siina Vieri

Kausikortit lainataan pääkirjaston lainauspalvelusta. Korttien saatavuuden voi tarkistaa hakusanalla kausikortti Satakirjastojen verkkokirjastosta.

Kausikortit ovat lainattavissa kirjastolta koko runkosarjan ajan eli maaliskuuhun 2020 asti. 

– Tavoitteenamme on saada myös muihin urheilutapahtumiin ja kulttuuririentoihin kausikortteja lainattavaksi, sanoo Lahti. 

 

Ässien kausikortit kirjastossa