Urheiluseurat kiinnostuivat kausikorttien lainaamisesta

Porissa urheiluseurat ovat kiinnostuneet mahdollisuudesta antaa kausikorttinsa lainattavaksi kirjastoon. Jatkossa kirjastokortilla voi lainata myös FBT Karhujen ja Musan Salaman Naisten Futsal-liigan kausikortteja.

Naisten Futsal-liigan kausikortteja on kirjastossa lainattavissa neljä. 

– Kauden ensimmäinen peli kotiareenalla pelataan tämän viikon sunnuntaina kello 17 Porin Urheilutalolla. Hienoa, että saimme kortit lainattavaksi kirjastoon jo ensimmäiseen kotipeliin. Nyt vain kortit kiertoon ja väkeä urheilukatsomoihin, kehottaa liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti

FBT karhujen kausikortteja tulee lainattavaksi kuusi. Karhujen edustuksen seuraava peli on 1. marraskuuta kello 19 Porin Urheilutalolla. Kausikortit saadaan siihen mennessä lainattavaksi. 

– Tällä hetkellä meillä on kolmen urheiluseuran kausikortit lainattavana kirjastossa. Toivottavasti saamme vielä muitakin seuroja innostumaan. Odotettavissa on ainakin kulttuuripuolen avauksia, lupailee Lahti. 

Ässien kausikortteja on voinut lainata kirjastosta 22. lokakuuta alkaen. Kaikkien kausikorttien lainaamiseen pätee samat säännöt. Yhdellä kirjastokortilla saa lainata yhden kausikortin. Laina-aika on viikon eikä uusintaa tai varausta voi tehdä. 

Kausikortit lainataan pääkirjaston lainauspalvelusta. Korttien saatavuuden voi tarkistaa verkkokirjastosta hakusanalla kausikortti.

 

Kausikortit kirjastosta