Osallistu päihdetilannekyselyyn ja auta kehittämään Satakunnassa tehtävää päihdetyötä

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Satakunnassa tehtävään päihdetyöhön vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua kunnassa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä.

Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita ja millaisia keinoja pidetään hyvinä.

Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti, mutta kaikkien yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja. Tietojen antaminen on vapaaehtoista. Yhteystiedot kerätään, jotta voittajiin voidaan olla yhteydessä, tietoja ei luovuteta eteenpäin.

Kysely on lyhyt, joten vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Kysely toteutetaan samanaikaisesti koko Satakunnassa. Tiedon käsittelystä vastaa Selvin päin Satakunnassa -hanke. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Kysely on avoinna 4.12. asti. Vastaa kyselyyn täällä.

 

Kädet