Hyvinvointirahaa tarjolla 200 000 euroa – nyt hakemusta tulemaan

Onko sinulla mielessä porilaisten hyvinvointia edistävä hanke, johon kaipaisit rahaa? Ensi vuoden Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahan haku alkaa tänään 12. marraskuuta ja kestää kolme viikkoa.

Hyvinvointirahan teemana on Pidä porilaisesta huolta. Lisäksi keskiössä ovat liikkuminen, yhteisöllisyys ja ympäristöystävällisyys. Järjestettävien hankkeiden tulee olla kaikille porilaisille avoimia ja maksuttomia. 

– Porin kaupungin visiona on, että porilainen pärjää aina. Toivomme, että hyvinvointirahan hankkeet ovat sellaisia, että ne edesauttavat strategian toteutumista. Mitä enemmän pidämme toisistamme huolta, sitä paremmin kaikki voivat ja pärjäävät, toteaa strategiapäällikkö Tomi Lähteenmäki

Tämän vuoden hyvinvointirahalla on järjestetty paljon tapahtumia. 

– Hyvinvointirahaa voi hakea kuka tahansa, kunhan toiminta kohdistuu porilaisiin. Toivomme, että hakemuksia tulee yhtä aktiivisesti kuin aiempina vuosina ja erityisesti toimintaa eri kaupunginosiin on kaivattu. Tänä vuonna on ollut paljon kylätapahtumia, jotka ovat olleet asukkaiden mieleen, kertoo hyvinvointikoordinaattori Sirpa Kynäslahti

Hakulomake on avattu ja se löytyy kaupungin sivuilta www.pori.fi/hyvinvointiraha. Hakemuksen voi käydä jättämässä 3. joulukuuta saakka. 

– Hakuajan päättymisen jälkeen hyvinvointiryhmästä koostuva raati käsittelee hakemukset ja tekee ehdotukset kaupunginhallitukselle. Kaupunginhallitus päättää mukaan tulevat hankkeet alkuvuodesta ja toivottavasti saadaan hankkeita heti päätöksen jälkeen käyntiin, toivoo Lähteenmäki. 
 

 

Rakkaudella porilaisille -leima