Myös Narukerän ja Karhu HT:n kausikortit kirjastoon

Kirjastokortilla lainattavien kausikorttien valikoima laajenee taas, kun mukaan saadaan Porin Narukerä sekä Karhu HT, viidellä kausikortilla kumpikin.

Karhu HT:n seuraava ottelu on torstaina 14. marraskuuta. 

– Kausikorttien lainaaminen kirjaston kautta on hieno idea ja olemme erittäin mielellämme mukana tässä. Toivottavasti kortit tuovat katsomoon myös ensikertalaisia toteamaan, että jääkiekossa riittää vauhtia ja jännitettävää Liigan ulkopuolellakin, kutsuu Niko Palonen Karhu HT:n taustajoukoista. 

Narukerän ensimmäinen kotiottelu on 24. marraskuuta Porin tekojääradalla. 

– Lainattavilla kausikorteilla Narukerä haluaa tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden tulla seuraamaan jääpallo-ottelua, tehdä lajia tunnetuksi ja mahdollisesti saada jopa uusia harrastajia lajin pariin, sanoo Narukerä ry:n puheenjohtaja Kimmo Aho.

Porista löytyy talven mittaan urheilutapahtumia useammalle päivälle viikossa.

– Urheilun ystäville on kirjaston kautta tarjolla jo jääkiekkoa kahdella sarjatasolla, jääpalloa, salibandya ja futsalia. Kirjaston valikoimista löytyy runsaasti myös urheiluaiheista kirjallisuutta, joten kannattaa napata samalla reissulla myös kiinnostavaa lukemista mukaan, kannustaa liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti.

Porin pääkirjastosta voi tällä hetkellä lainata Ässien, FBT Karhujen, Musan Salaman Naisten Futsal-liigan sekä uutena Karhu HT:n ja Narukerän kausikortteja. Yhdellä kirjastokortilla saa lainata yhden kausikortin. Laina-aika on viikon eikä uusintaa tai varausta voi tehdä. 

Kausikortit lainataan pääkirjaston lainauspalvelusta. Korttien saatavuutta voi seurata Satakirjastojen verkkosivuilta.

Kausikortit kirjastosta