Muuttovoitto-sovelluksen myötä Pori on tullut nopeasti tutuksi uusille asukkaille

Porin kaupunki lähettää kaikille uusille porilaisille kirjeen, jonka mukana he saavat tunnukset Muuttovoitto-sovellukseen. Sovellus tarjoaa monenlaisia etuja ja alennuksia, joiden avulla uusi asukas pääsee kätevästi tutustumaan kaupunkiin ja sen monipuoliseen tarjontaan.

Saimme kuulla erään Poriin muuttaneen perheen kokemuksia niin Porista kuin Muuttovoitto-sovelluksen hyödyistäkin. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen tuoreet porilaiset pääsivät etujen kimppuun ja yllättyivät tarjonnan suuresta määrästä.

Erityisesti uudet asukkaat arvostivat kahvila- ja lounastarjouksia. Myös uimahallin, museoiden, keilahallin ja Seikkailupuisto Huikeen tarjoukset olivat tervetulleita tälle perheelle. Sovelluksen edut houkuttelevat käymään myös sellaisissa paikoissa, joissa ei välttämättä tulisi muuten käytyä.

– Tuollaiset edut ovat mukavia, tulee tarjouksen houkuttelemana tutustuttua samalla uusiin paikkoihin.

Etuja on runsaasti, ja niiden käyttämiseen on annettu myös reilusti aikaa, jotta uudet asukkaat pääsevät tutustumaan kaupunkiin oman aikataulunsa mukaan.

– Kyllä näitä tulee käytettyä ja se on hyvä, että aikaa on vuosi. Ei tarvitse kiireellä mennä vaan silloin kun itselle sopii.

Muuttovoitto-sovellus on otettu käyttöön syyskuun lopulla, ja nyt jo reilu tuhat uutta asukasta on saanut postissa kortin ja tunnukset mobiilisovellukseen. Tällä hetkellä sovellus toimii ainoastaan älypuhelimella, muitakin tapoja saada edut käyttöön on kuitenkin jo pohdittu.

– Muuttovoitto on tällä hetkellä käytössä vain mobiilisovelluksena. Uuden asukkaan kortit lähtevät kuitenkin yli 5-vuotiaille ja välttämättä kaikilla ei ole mahdollisuutta tai halua käyttää älypuhelinta. Olemme miettineet mahdollisuutta, miten ainakin kaupungin omat edut saataisiin kaikkien käyttöön puhelimesta riippumatta, toteaa viestintäsuunnittelija Marika Virtanen.

Nyt kannattaakin uusien – ja miksei vanhojenkin – porilaisten lähteä tutustumaan omaan kotikaupunkiinsa ja sen tarjontaan. Uudet asukkaat tunnistavat etuja myöntävät yritykset Muuttovoitto-tarroista, jotka löytyvät useimmiten liikkeiden kassojen, ulko-ovien tai näyteikkunoiden yhteydestä.

Poriin muuttaville suunnatun Muuttovoitto-konseptin logo