Kausikorttibuumi leviää – tammikuussa laajennetaan kulttuuritarjontaan

Kirjastokortilla voi lainata kausikortteja ja tällä hetkellä pääsee katsomaan futsalia, jääkiekkoa, jääpalloa, ringetteä ja salibandyä. Tammikuun alusta valikoima laajenee kulttuuritarjonnalla.

Mukaan tammikuussa saadaan Porin taidemuseon, Porin Teatterin, Rakastajat-Teatterin, Satakunnan Museon, Pori Sinfoniettan ja Validi Karkian kortit. Kaikkien tahojen kausi- tai vapaakortteja saadaan kaksi. 

– Kulttuuritoimijatkin ovat lähteneet innolla edistämään palvelujensa saavutettavuutta. Urheiluseurojen puolelta hyväksi havaittu käytäntö on innostanut myös kulttuurin parissa operoivia tahoja antamaan tai jopa varta vasten valmistamaan "kausikortteja" kaikkien kirjaston asiakkaiden lainattavaksi, iloitsee kulttuuriyksikön päällikkö Jyri Träskelin.

Urheilun saralla vielä alkutalveen saatiin uutena LuKi:n ringetten edustuksen viisi kausikorttia. Lukin otteluaikataulun näkee tulospalvelusta

– Luvian jäähalliin ajaa Porissa vartissa ja porilaiset ovat tuttu näky ringetteotteluiden katsomossa, toteaa liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti

Porin pääkirjastosta voi tällä hetkellä lainata Ässien, FBT Karhujen, Karhu HT:n, Musan Salaman Naisten Futsal-liigan, Narukerän sekä uutena LuKi ringetten edustuksen kausikortteja. 

Yhdellä kirjastokortilla saa lainata yhden kausikortin. Laina-aika on viikon eikä uusintaa tai varausta voi tehdä. 

Kausikortit lainataan pääkirjaston lainauspalvelusta. Korttien saatavuutta voi seurata Satakirjastojen verkkosivuilta.

 

Kausikortit kirjastossa