Pori palkkaa taas joukon kesätyöntekijöitä

Porin kaupunki palkkaa nuoria kesätöihin tänäkin vuonna. Tarjolla on mitä monipuolisempia vaihtoehtoja asiakaspalvelusta siivoukseen ja kesäliikuttamisesta lvi-asennukseen.

– Pori tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia kesätöitä nuorille. Etenkin korkeakouluopiskelijoille ja ammattiin opiskeleville kesätyö on hyvä paikka näyttää osaamisensa ja asenteensa, joiden avulla työllistymismahdollisuudet jatkossa paranevat. Myös nuoremmille on tulossa töitä tarjolle, vinkkaa rekrytointiassistentti Tiina Limnell.

Ensimmäiset kaupungin kesätyöpaikat on jo julkaistu hakuun. 

– Olemme avanneet jo kesätyöhaun puhtaanapitoon, keittiöihin ja kiinteistöhoitoon. Haemme timanttisia 16 vuotta täyttäneitä nuoria kesätöihin. Haut ovat auki toukokuulle, mutta nyt jo kannattaa laittaa hakemusta tulemaan, sillä hakuaikana tehdään jo haastatteluja ja valintoja, sanoo palveluliikelaitoksen johtaja Marjukka Palin.

Kesätyöpaikkoja tulee hakuun useita kymmeniä, laajasti eri toimialoille. Kesätyöntekijöitä haetaan muun muassa asiakaspalveluun, ateriapalveluun, eläintenhoitoon, ict-toimintaan, hoitoalalle, jäteneuvontaan, kesäliikuttamiseen, kiinteistöjen hoitoon, lvi-asennukseen, puistojen kunnossapitoon, siivoukseen, toimistotyöhön, vahtimestariksi ja viestinnän tehtäviin.

Porin kaupunki on mukana 22. tammikuuta kello 10–15 järjestettävillä SataRekry-messuilla kauppakeskus Puuvillassa. Messut ovat loistava tilaisuus tutustua alueen koulutus- ja työmahdollisuuksiin.

 Kesätyöpaikkoja kannattaa seurata Kuntarekrystä.

www.pori.fi/kesatyopaikat

Kesätyöpaikat