Hiihtoloma on taidemuseon VOIMAviikko!

Porilaisten hiihtolomaviikko on taidemuseon Be Fragile! Be Brave! -näyttelyn viimeinen viikko. Järjestämme viikolla 18.-23.02.2020 tapahtumallisen VOIMAviikon. Viikon tapahtumissa haetaan voimaa ja rohkeutta suositun näyttelyn kiehtovan intiimistä ja hauraasta maailmasta. Tapahtumia on tarjolla lapsille ja aikuisille. Tervetuloa meille!

Ohjelma

Tiistaina 18.02. Lasten hiihtolomatyöpaja kello 12-14. Osallistumismaksu 5 EUR. Työpajassa työskennellään äänien maailmassa Liisa Hirschin teoksen innoittamana. Tiistai-iltana kello 17-18 Jenna Pukkila Porivoinnista kertoo, miten hengitämme oikein. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Keskiviikkona 19.02. on tuttuun tapaan vapaa pääsy taidemuseon näyttelyihin kello 18-20. TAIDEkierroksen opastaa vs. museonjohtaja Anni Venäläinen kello 18. Keskiviikkoillalla taidemuseossa on myös mahdollisuus tavata kuvataiteilija J. A. Juvani, jonka valokuvateos Boy with a pearl earring on esillä Jotakin henkilökohtaista - Uusia kysymyksiä MG-kokoelmalle -näyttelyssä. Juvanin teos on hankittu Porin kaupungin taidekokoelmaan, ja taiteilija signeeraa teoksen ennen TAIDEkierroksen alkua. Tule tapaamaan taiteilijaa!

Torstain 20.02. Kello 17.30-19 Museokortti-illassa kuullaan ja koetaan, mitä mahdollisuuksia metsä tarjoaa ihmisen hyvinvoinnille. Luonnottaren VoiMian yrittäjä Miia Ruokolainen johdattaa hoitaviin sieniin, puihin ja kasvillisuuteen. Museokortti-ilta on maksuton Museokortin tai taidemuseon Vuosikortin omistajille, muilta 10 EUR. Ilmoittautuminen sunnuntaihin 16.02. mennessä heidi.porttila@pori.fi / 0447011075.

Croquis-piirustusilta nuorille ja aikuisille torstaina 20.02. kello 17.30–19.30. Työpajamaksu 5 EUR. Ohjaaja Niko Palokangas. Työskentelyvälineet saa lainaan taidemuseosta. Yhteistyössä Porin taidemuseo & Porin lastenkulttuurikeskus

Perjantaina 21.02. TAIDEjooga kello 10-11. Osallistumismaksu 10 EUR, vapaa pääsy Porin Joogayhdistyksen jäsenille. Ota oma joogamatto mukaan. Yhteistyössä Porin taidemuseo & Porin Joogayhdistys.

Lauantaina 22.02. taidemuseon ensimmäinen äiti & vauva -jooga kello 11. Joogan kesto on noin 45 min, ja se sopii kaikille pienten vauvojen (n. 1-10kk) äideille. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Mukaan voi ilmoittautua myös isä vauvan kanssa! Joogan ohjaa pienen vauvan äiti, joogaopettaja ja tanssi-liiketerapeutti Kaisa Selin Tanssiterapia Piumasta. Mukaan mahtuu kahdeksan vauvaa, varaa paikkasi: mirja.ramstedt-salonen@pori.fi / 044 701 1119. Osallistumismaksu on 10 EUR / aikuinen. Oma joogamatto mukaan. Vielä muutama paikka vapaana!

Be Fragile! Be Brave! -näyttelyyn liittyvät tuotteet ovat museokaupassa 20% alennuksella VOIMAviikon ajan.

 

KUVA: Jenna Pukkila, Porivointi. Kuvaaja: Marko Hukka.

Porin taidemuseo_VOIMAviikko