Avoimet ovet päiväkoti Huvikummussa perjantaina

Uusiin, remontoituihin tiloihin muuttaneessa päiväkoti Huvikummussa järjestetään avoimien ovien päivä perjantaina 13. maaliskuuta kello 9-17. Huvikummun toiminta siirtyi alkuvuonna Lavian keskuskouluun.

Keskuskoulun sisätilat remontoitiin turvallisuutta ja terveellisyyttä korostaen päiväkotikäyttöön sopiviksi. Yhdessä tasossa toimiminen, oma ruokasali sekä hyvät eteistilat helpottavat päiväkodin jokapäiväistä arkea.
 
- Uudet, asianmukaiset tilat mahdollistavat ryhmien jakoa pienryhmiin ja omat ryhmätilat rauhoittavat toimintaa. Toiminta pystytään suunnittelemaan monipuoliseksi niin sisällä kuin ulkona. Myös henkilökunnan suunnittelu- ja sosiaalitilat ovat nyt asianmukaiset, kertoo päiväkodin johtaja Kristiina Alatensiö.

Päiväkoti Huvikummussa toimii kolme ryhmää sekä eskari esikouluikäisille. Huvikummun toimintaperiaatteena on luoda lapselle turvallinen kasvuympäristö kiireettömässä ilmapiirissä. Lapsia kannustetaan omatoimisuuteen antamalla aikaa ja huomiota päivittäin. Huvikummussa on yhteensä 66 lasta.

- Tulevana perjantaina kaikki ovat tervetulleita Huvikumpuun katsomaan uusia tilojamme kuin myös lasten ideoiden ja toiveiden pohjalta toteutettua pihapiiriä, kutsuu Alatensiö.

Päiväkoti Huvikumpu sijaitsee Porin Laviassa osoitteessa Keskustantie 4, 38600 Lavia.  

Päiväkoti Huvikumpu