Ikäihmisten palveluneuvonnan puhelinnumero avautuu 18.3. klo 8

Porin kaupunki avaa keskiviikkona 18.3. klo 8 ikäihmisille kohdennetun palveluneuvonnan puhelinnumeron. Ikäihmisten palveluneuvonnan puhelinnumerosta saa neuvontaa, ohjausta ja tarvittaessa apua esimerkiksi ateriapalveluiden, kauppapalveluiden ja kotihoidon järjestämiseen.

Ikäihmisten palveluneuvonta on avoinna arkisin kello 8-16 ja puhelinnumero on 02 623 4466. 

Palvelunumeroon voivat soittaa kaikki Porin, Ulvilan ja Merikarvian alueiden ikääntyneet asukkaat. Palvelunumerossa on mahdollisuus takaisinsoittopalveluun. 

Ikäihmisille avataan oma palveluneuvonnan puhelinnumero, koska hallituksen 16.3. linjauksen mukaan yli 70-vuotiaat on velvoitettu mahdollisuuksien mukaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa. Yli 70-vuotiaan oireettomat läheiset voivat kuitenkin edelleen käydä auttamassa läheistään noudattaen hyvää käsihygieniaa. Myöskään ulkona liikkumista ei ole kielletty. 

Mikäli epäilet tartuntaa, ota yhteyttä korona-neuvontapuhelimeen

Porin perusturva on avannut kaikenikäisille tarkoitetun korona-neuvontapuhelimen tiistaina 17.3. Neuvontapuhelimessa vastataan kaikkiin tiedusteluihin korona-virukseen liittyen Porin, Ulvilan ja Merikarvian alueella. 

Neuvontapuhelin on auki arkisin kello 8-16 ja puhelinnumero on 02 623 4333.

Mikäli soittajan tiedustelu ei koske korona-virusta, tulee hänen soittaa keskitettyyn ajanvaraukseen puh. 02 621 5000.

Puhelin