Muutoksia kaupungin asiakaspalvelupisteiden toiminnassa

Yrjönkadulla sijaitseva palvelupiste Porina palvelee asiakkaita koronaviruksesta huolimatta, mutta asiakkaita kehotetaan ottamaan yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Porin Vesi on sulkenut asiakaspalvelupisteensä ja palvelee vain puhelimitse ja verkossa.

Porinassa asiakkaita otetaan tällä hetkellä vastaan vain välttämättömissä tilanteissa, ja neuvonta sekä palautteiden ja vikailmoitusten vastaanotto hoidetaan puhelimitse ja sähköpostilla. 
 
Paikan päälle Porinaan saapuvien asiakkaiden toivomme kiinnittävän erityistä huomiota yleisiin hygieniaohjeisiin, jotka löytyvät asiakastiloista. Porinassa asiakkaat voivat käyttää laskujen maksamiseen ainoastaan maksukortteja tai korttien lähimaksuominaisuutta. Käteistä rahaa ei vastaanoteta Porinan lisäksi myöskään Hangassuon jätekeskuksessa eikä Tiiliruukissa sijaitsevassa Porin kierrätyskeskuksessa. 

Muun muassa kalastuslupia voi ostaa suoraan verkkokaupasta, ja erilaiset karttaotteet toimitetaan asiakkaille joko postitse tai sähköpostin välityksellä. Maalis-huhtikuun vaihteessa käynnistyvän venepaikkamyynnin osalta tilannetta kartoitetaan ja varauskäytännöistä tiedotetaan tarkemmin lähiviikkojen aikana.
 
Porina palvelee maanantaisin kello 9-16.30 sekä tiistaista perjantaihin kello 8-16.30 numerossa 02 623 4100 sekä sähköpostilla porina@pori.fi. Rakennusvalvonnan neuvontapalvelut toimivat tällä hetkellä ainoastaan puhelimitse arkisin kello 9-13 numerossa 044 701 1212. Kaikkien kaupungin asiakaspalvelupisteiden yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta

Porin Veden asiakaspalvelunumero palvelee ma-to kello 8-16 ja pe kello 8-15.15 asukkaita numerossa 02 621 2111. Sähköiset palvelut löytyvät Porin Veden verkkosivuilta

Puheluiden ja sähköpostien ohella asiakkaita kannustetaan hyödyntämään myös kaupungin sähköisiä palveluita, kuten sähköisiä lomakkeita, palautepalvelua sekä verkkokaupan palveluja.

Porin kierrätyskeskuksen myymälä on suljettu 19.3. lähtien. Tavaroiden vastaanotto jatkuu normaalisti.

Palvelupiste Porina