Pori Sinfoniettan konsertit peruttu toukokuun loppuun asti – vastauksia lippujen palauttamista koskeviin kysymyksiin

Asiakkailta toivotaan kärsivällisyyttä lippujen palauttamisen suhteen. Korvaavia konserttipäiviä kartoitetaan.

Porin kaupungin päätöksellä Promenadisali suljetaan yleisökäytöltä 31.5. asti koronavirustilanteen vuoksi. Promenadisalin peruuntuneiden konserttien lisäksi Pori Sinfoniettan Porin raatihuoneelle 28.3. ja Keski-Porin kirkkoon 8.4. suunniteltuja konsertteja ei järjestetä. 

Konsertteihin ostetut liput on mahdollista palauttaa Ticketmasteriin tai vaihtaa Pori Sinfoniettan lahjakorttiin Visit Porin kautta. Asiakkailta toivotaan kärsivällisyyttä lippujen palauttamisten suhteen, sillä mahdollisia korvaavia konserttipäiviä etsitään. Jos korvaava päivä löytyy, jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan.  
 

Palauttaminen Ticketmasteriin 

Konsertteihin ostetut liput voi palauttaa Ticketmasteriin lippukaupan omien palautusehtojen mukaisesti. Lipunhinta korvataan ilman tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakulua. 
 
Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi Ticketmasterin palautusten käsittely on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää. 

Lue lisää Ticketmasterin verkkosivuilta.
 

Pori Sinfoniettan lahjakortti 

Peruutetun konsertin lipun voi vaihtaa Pori Sinfoniettan lahjakorttiin Visit Porissa. Pori Sinfoniettan lahjakortti vastaa yhtä normaalihintaista (28 €) konserttilippua ja sillä pääsee vapaavalintaiseen Pori Sinfoniettan tuottamaan konserttiin. Yhden hengen lahjakortin rahallinen arvo on 25 € ja kahden hengen lahjakortin arvo on 50 €. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden. 

Kirkkokonsertteihin lahjakortti oikeuttaa sisäänpääsyyn numeroimattomalle paikalle. Promenadisalin konsertteihin lahjakortin haltija voi mennä istumaan vapaana olevalle paikalle (mikäli paikkoja konsertissa on) tai halutessaan lunastaa paikkalipun Visit Porista (lipusta peritään Ticketmasterin toimitusmaksut). 
 

Asiakkailta toivotaan kärsivällisyyttä 

Mahdollisia korvaavia konserttipäiviä kartoitetaan. Jos korvaava päivä löytyy, jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos korvaava päivä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa. Asiakkailta toivotaan kärsivällisyyttä lisätietojen suhteen. 

Mikäli asiakas tahtoo vaihtaa lipun lahjakortiksi, on syytä odottaa tilanteen rauhoittumista. Visit Porin asiakaspalvelupiste on toistaiseksi suljettu.  

Palautuksia ei tarvitse tehdä ennen konserttipäivää, vaan rahoja voi hakea myös takautuvasti. Ticketmaster toivoo palautuspyynnöt mielellään 3 kuukauden sisällä tapahtumapäivästä.  

Jos asiakas ei halua palautta lippuaan tai vaihtaa sitä lahjakorttiin, lippukauppa tulee tilittämään ostetut liput normaaliin tapaan kaupunginorkesterille. Pori Sinfonietta kiittää tuesta. 
 

Kausikorttilaiset 

Pori Sinfonietta on kausikorttilaisiin erikseen yhteydessä heti, kun korvauskäytännöt selviävät. 
 

Kysymyksiä? 

Koronavirustilanteen vuoksi Pori Sinfoniettan Teljäntorin toimisto on toistaiseksi suljettu. Pori Sinfoniettaan voit olla yhteydessä sähköpostitse sinfonietta@pori.fi.

Toimiston ja nuotiston henkilökunta on tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteystiedot löydät täältä.
 

Lue lisää: pori.fi/korona 

 

Promenadisali