Venepaikkavarausten uusiminen on käynnissä

Venepaikkojen uudelleenvarausjakso alkavalle purjehduskaudelle on auennut nykyisille asiakkaille. Venepaikat varataan ja maksetaan sähköisessä varauspalvelussa. Mahdollisissa ongelmatilanteissa palvelupiste Porinaan tulee olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Nykyiset asiakkaat saavat varauspalvelun kautta automaattisesti sähköposti-ilmoituksen uudelleenvarausjakson alkamisesta. Mikäli asiakkaan sähköpostiosoite on muuttunut, tiedotetta venepaikasta ei ole saapunut tai uudelleenvaraus ei onnistu sähköisessä varausjärjestelmässä, tulee Porinaan olla koronavirustilanteesta johtuen yhteydessä puhelimitse numerossa 02 623 4100 tai sähköpostilla porina@pori.fi .

– Nyt käynnissä oleva nykyisille asiakkaille tarkoitettu uudelleenvarausjakso sulkeutuu maanantaina 20. huhtikuuta kello 16, jonka jälkeen maksamattomat venepaikat vapautetaan vuokrattavaksi uusille hakijoille, kertoo palvelupäällikkö Heikki Tuominen Porin kaupungilta.

Uudet asiakkaat pääsevät varaamaan vapaaksi jääviä venepaikkoja tiistaina 21. huhtikuuta kello 9 alkaen verkkopalvelussa. Mikäli varauksen teon yhteydessä ilmenee ongelmia, tulee asiasta olla yhteydessä Porinaan puhelimitse. Tämän hetkisen tiedon mukaan uusien paikkojen jonottaminen palvelupisteessä ei ole mahdollista.

 

Asuminenjaymparisto_liikenne_veneilyjavenepaikat1600x757.jpg