Pori joustaa avustushakemusten liitteiden toimittamisessa

Liikunnan, nuorisotyön ja kulttuurin avustusten sekä yksityistieavustusten haku on parhaillaan auki Porissa. Koronatilanne ei muuta hakujen aikataulua, vaan avustushakemusten tulee olla perillä viimeistään tiistaina 31.3.

Hakemusten liiteasiakirjat voidaan kuitenkin tarvittaessa toimittaa jälkikäteen ja esimerkiksi yhtä allekirjoitusta vailla oleva aineisto voidaan toimittaa käsiteltäväksi. Mikäli yhdistykset ovat joutuneet perumaan vuosi- tai kevätkokouksiaan, pystytään avustuspäätös tekemään allekirjoittamattoman tilinpäätöksen pohjalta. Tilinpäätös tulee toimittaa 15.4. mennessä. Sähköinen hakemusjärjestelmä sulkeutuu hakuajan päätyttyä, mutta liitteet voi lähettää kaupungin kirjaamoon sähköpostitse kirjaamo@pori.fi. Vahvistettu tilinpäätös ja toimintakertomus toimitetaan kaupungin kirjaamoon sitten, kun ne on saatu asianmukaisesti hyväksyttyä yhdistyksessä.

Tekninen lautakunta päättää yksityistieavustusten myöntämisestä ja sivistyslautakunta käsittelee muut haussa olevat avustukset kevään aikana. Avustukset saadaan maksuun kesään mennessä.

Liikuntavälineet