Porin Linjat siirtyy kesäaikatauluihin tavallista aikaisemmin

Koronavirus on laskenut paikallisliikenteen matkustuksen noin 20 prosenttiin normaalimäärästä. Porin Linjojen aikataulumuutokset ovat voimassa 30. maaliskuuta alkaen. Myös kaukoliikenteessä harvennetaan linja-autoliikennettä.

Vähentyneestä matkustusmäärästä johtuen Porin Linjat Oy siirtyy ajamaan kesäaikataulujen mukaista liikennettä ensi maanantaista alkaen. Aikataulut on julkaistu yhtiön verkkosivuilla.

Matka.fi -aikatauluhaku ja Kyyti Likel -mobiilisovellus päivittyvät viikon 13 aikana. Autoissa ja lipputoimistossa jaettavat linjakohtaiset käsiaikataulut valmistuvat viikonloppuun mennessä. 

Normaaliin liikenteeseen palataan välittömästi poikkeusolojen päätyttyä. Asiakkailta toivotaan ymmärrystä poikkeusolojen aiheuttamissa haasteissa liikenteessä sekä kunnioitusta kuljettajia kohtaan pitämällä riittävä etäisyys.

Käteisen rahan käyttö on edelleen mahdollista, mutta toivottavaa on käyttävää joko Kyyti Likel -mobiilisovellusta tai ladattavia lipputuotteitamme. Lipputoimisto Porinassa sekä lippujen latauspisteet palvelevat omien aukioloaikojensa puitteissa. 

Porin Linjat Oy pahoittelee asiakkaille palvelutason heikkenemisestä aiheutuvaa haittaa. Menettelyllä pystytään kuitenkin tarjoamaan peruspalvelut.

Myös kaukoliikenteessä harvennetaan linja-autoliikennettä. Matkustajamäärät ovat vähentyneet olennaisesti näilläkin matkoilla ja siten kaikkia linja-autovuoroja ei pystytä ylläpitämään. Matkustajille pyritään takaamaan keskeisillä yhteysväleillä mahdollisuus käyttää linja-autoa pakollisiin työ- ja asiointimatkoihin.

Tarkemmat aikataulutiedot löytyy liikennöitsijöiden omilta www-sivuilta ja Matkahuollon aikatauluhausta.

 

Porin Linjojen bussi