Valokuva-albumit esiin! Taidemuseo kaipaa kuvamateriaalia nuoruusvuosiltaan

Ensi vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä taidemuseomme etsii erityisesti kuvia tai filmiä avajaisnäyttelyistä vuonna 1979 sekä Taidetta Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelmasta -vihkiäisnäyttelystä vuonna 1981. Taidemuseo on myös kiinnostunut saamaan kuvamateriaalia taidegalleria Taidevintin (1965-1977) tiloista. Voit lähettää kuvasi tai sanallisen kuvailun kuvastasi meille sähköpostitse osoitteeseen taidemuseo@pori.fi. Olethan valmis antamaan Porin taidemuseolle vapaat käyttöoikeudet luovuttamiisi kuviin.

Valokuva-albumeitasi selatessasi, voit toki ilahduttaa meitä ja muita lähettämällä kaikenlaisia kuvamuistojasi Porin taidemuseosta. Voimme jakaa kuviasi sosiaalisessa mediassa. Jos lähetät kuviasi, annat taidemuseolle vapaat käyttöoikeudet luovuttamiisi kuviin. Taidemuseorakennus on toiminut monissa rooleissa historiansa aikana. Alunperin tullin vaaka-ja pakkahuoneeksi suunnitellun 160-vuotiaan kaunokaisen vaiheita esitellään nyt myös näyttelytiloissamme. Näyttelyn materiaalit siirretään lähiaikoina verkkosivuillemme!

Poikkeuksellinen koronavirustilanne pitää taidemuseon ovet suljettuina 13.04. asti. Päivitämme kuitenkin ahkerasti somekanaviamme, Facebookia ja Instagramia, ja välitämme teille makupaloja ja tietoiskuja näyttelyistämme. Nettisivuillemme on tulossa myös tehtäväideoita taiteen nälkäisille aikuisille, nuorille ja lapsille sekä kaikille kotona tekemistä kaipaaville.

Jos haluat kysyä meiltä jotain, voit ottaa yhteyttä henkilökuntaamme sähköpostitse: poriartmuseum.fi/fin/vierailu_u/staff.php

Kuvalähetykset: taidemuseo@pori.fi

Lisätietoa muutoksista sekä ajantaisaista tietoa koronaviruksesta: pori.fi/korona

 

KUVA: Taidetta Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelmasta 25.09.1981. Jalo Porkkala. Porin taidemuseo

Porin taidemuseo