Tue paikallisia yrittäjiä – osta verkosta tai hanki lahjakortti

Monen yrityksen toiminta kohtaa haasteita koronaviruksesta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi. Voit tukea paikallisia yrityksiä ostamalla palveluja etänä verkkokauppojen kautta.

Verkkokaupoista on mahdollista ostaa muun muassa elämyksiä, käsitöitä, herkkuja sekä tekniikkaa. Tuotteita ja palveluja voi ostaa hyvissä ajoin valmiiksi talteen, esimerkiksi kausikortti ensi kaudelle urheilun tai kulttuurin pariin ei vanhene!

Muun muassa Visit Porin verkkokaupasta löytyy virallisia Pori-tuotteita ja paikallisten yrittäjien tarjoamia elämyksiä.

– Mikäli on ajatellut hankkia jonkun tuotteen itselle tai lahjaksi, on nyt erinomainen hetki hankkia se, vaikka tarvetta ei juuri tälle hetkellä olisikaan. Käyttämällä paikallisten palveluita tai ostamalla paikallisten yritysten tuotteita, voimme yhdessä tukea alueen elinvoimaa, kertoo Visit Porin markkinointipäällikkö Tiina Lehtonen.

Vaikka ravintolat ovat suljettuina, monessa paikassa on yhä mahdollista saada ruoka-annokset mukaan kotiin. Vietä esimerkiksi etälounas työkavereiden kanssa paikallisen ruuan äärellä tai tilaa viikon ruokaostokset kotiovelle.

Katso koottu lista porilaisista tuotteista ja palveluista, joita voit hankkia itsellesi tai ystävälle verkkokauppojen kautta tästä.

– Paikalliset yrittäjät voivat myös ilmoittaa verkkokauppojaan mukaan listaukseen laittamalla viestiä osoitteeseen viestinta@visitpori.fi, kannustaa Lehtonen. 

 

Tue paikallista