Porin ensimmäinen parvekejumppa oli suosittu – jatkoa tulossa

Liikuntapalvelut järjestivät ensimmäisen parvekejumpan onnistuneesti aurinkoisessa säässä Sampolassa. Mukana jumppaamassa oli noin 40 henkilöä. 

Mikä parvekejumppa?

  • Porin kaupunki järjestää avoimia jumppahetkiä kerrostalojen pihalla.
  • Jumpan vetää liikunnanohjaaja ja se kestää noin 20 minuuttia.
  • Asukkaat voivat osallistua omalla parvekkeellaan, ikkunan takaa tai pihassa, turvavälit huomioiden.
  • Jumppia järjestetään ympäri Poria.
  • Parvekejumppaa voi varata oman kerrostalonsa pihalle. Varauksen voi tehdä suoraan Anna Seväselle puhelimitse 044 701 1420 (arkisin kello 8-16) tai sähköpostitse anna.sevanen@pori.fi.

Parvekejumppa sai hyvän vastaanoton ja asukkaat kävivät kiittelemässä järjestäjiä.

– Ilma suosi meitä ja saimme mahtavan määrän jumppaajia mukaan niin parvekkeille, ikkunoihin kuin puistoonkin. Kaikilla oli hyvä meininki ja asukkaiden kiitokset lämmittivät mieltä, joten tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia taloja, iloitsee erityisliikunnanohjaaja Anna Sevänen.

Seuraavaksi parvekejumppia järjestetään ensi viikolla. Torstaina 30. huhtikuuta jumpataan kello 10 osoitteessa Presidentinpuistokatu 5 ja kello 11 osoitteessa Rautatienpuistokatu 6-8.

– Hienoa, että homma on lähtenyt vilkkaasti käyntiin Porissa. Vinkkasimme järjestämistämme jumpista Twitterissä ja esimerkiksi Turku on ottanut meistä mallia ja lähti myös jumppien järjestämiseen mukaan. Mahtavaa, että tämä leviää muuallekin, sanoo Sevänen. 


 

Parvekejumppa