Porin uutisvirta kätevästi puhelimen aloitusnäytölle

Porin kaupungin verkkosivuille päivitetään uutisia melkein päivittäin ja sitä kautta on helppo seurata kaupungin ajankohtaisia asioita. Ota uutiset seurantaan lisäämällä ne aloitusnäytöllesi, jolloin ne ovat vain yhden klikkauksen päässä!

– Porin uutisvirta kannattaa ottaa seurantaan etenkin näinä poikkeuksellisina aikoina esimerkiksi pori.fi/korona-sivuston osalta. Sivusto tarjoaa asukkaille ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin, toteaa viestintäsuunnittelija Kalle Aaltonen.

Puhelimen aloitusnäytölle voi lisätä haluamansa sivut ja uutisaiheet. Esimerkiksi oman alueen uutiset saa helposti seurantaan seuraavien linkkien kautta: Ahlainen, Itä-Pori, Keskusta, Lavia, Länsi-Pori, Meri-Pori, Noormarkku ja Pohjois-Pori. Kaikki uutiset löytyvät osoitteesta www.pori.fi/uutisarkisto.

Näin saat uutisvirran puhelimen aloitusnäytölle:

Avaa haluamasi sivu kännykkäsi selaimessa. Jos sinulla on Android-puhelin, klikkaa sivun ylänurkasta kolme pistettä. Valitse ”Lisää aloitusnäyttöön” -painike ja sen jälkeen ”Lisää”. Näin Porin kaupungin ajankohtaiset uutiset ovat nopeasti saatavilla, kun niihin pääsee heti puhelimen aloitusnäytöltä.

Ohje uutisvirran asettamisesta aloitusnäytölle

Jos sinulla on iPhone, klikkaa sivun alhaalla olevaa laatikon ja nuolen kuvaketta. Valitse ”Lisää koti-valikkoon” -painike ja sen jälkeen ”Lisää”.

Ohje uutisvirran asettamisesta aloitusnäytölle

 

Porin uutisvirta puhelimen näytöllä