Juhlista Eurooppa-päivää osallistumalla sometempaukseen

Satakunnan hankeyhteistyö toteuttaa Eurooppa-päivän tempauksen Facebookissa. Osallistu kilpailuun lauantaihin kello 17 mennessä keräämällä kirjaimia ja muodostamalla niistä Eurooppa-päivään liittyvä lause, ja voit voittaa VIP-herkkukassin.

Eurooppa-päivää vietetään 9. toukokuuta. Tempauksen tavoitteena on tuoda esille Satakunnan hankeyhteistyön EU-rahoitteista toimintaa. Hanketoimijoiden kokoontumiset alkoivat viime vuoden marraskuussa ja niiden taustalla on ESR-rahoitteinen INKA Satakunta -projekti, joka kehittää uusia työllistymistä edistäviä palvelumalleja. Ensimmäinen konkreettinen tapahtuma oli tarkoitus järjestää Puuvillan kauppakeskuksessa muun muassa esitellen hankkeita ja EU-tietoa, mutta vallitsevan koronatilanteen vuoksi se päätettiin toteuttaa Facebook-tempauksena.

– Satakunnassa toimii paljon erilaisia hankkeita, joissa kehitetään tärkeitä asioita kuten osallisuutta, palveluohjausta, työllisyyttä, hyvinvointia, koulutusta ja kiertotaloutta. Eurooppa-päivän Facebook-tempauksella tuodaan kivalla tavalla esiin tätä laajaa toimintaa, iloitsee INKA Satakunta-hankkeen projektikoordinaattori Sari Hatanpää

Toiminnassa ja tiedottamisessa on mukana hyvin erilaisia hanketoimijoita kuten Circwaste ja Ohjaamo sekä esimerkiksi Satasairaala hankkeineen. Mukaan toivotaan lisää satakuntalaisia hanketoimijoita.

Lue lisää Satakunnan hankeyhteistyön Facebook-sivulta.

Näin osallistut sometempaukseen

  • Tästä infosta löydät ne hankkeet, jotka julkaisevat omilla verkko- tai somesivuillaan kuvan, jossa on kirjain ja EU-lippu.
  • Etsi tempauksen kuvia somesta tai nettisivuilta ja muodosta niistä 15-merkkinen lause.
  • Lähetä lauseesi Satakunnan hankeyhteistyön Messengeriin tai sähköpostilla osoitteeseen satakunnan.hankeyhteistyo@gmail.com ja osallistut tuotekassin arvontaan.
  • Aikaa osallistua on lauantaihin 9.5.2020 kello 17.00 asti.
Raatihuoneen edustan karhupatsas ja EU:n lippu