Lähde mukaan Haastepyöräilyyn – pyöräillään Pori voittoon

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttasi taas toukokuun alussa 31 kunnan alueella. Kampanjan tarkoituksena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia pyöräilemään. Samalla kisaillaan omassa sarjassa muita kuntia vastaan.

Poikkeustilanteessakin tarvitaan liikuntaa ja ulkoilua, joten nyt on hyvä hetki tarttua haasteeseen. Tällä hetkellä Pori ja Rauma ovat kisan kärjessä ja Pori johtaa niukasti. Pyöräillään Pori yhdessä voittoon! Reaaliaikaista kuntarankingia voi seurata Haastepyöräilyn sivuilta.

Haastepyöräily -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien kanssa 1.5.-21.6. Joissakin kunnissa kampanja jatkuu syksyyn asti. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien pyöräilijöiden kesken palkintoja, kuten polkupyöriä, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Valtakunnallisen ohjeistuksen mukaan liikkumista ja ulkoilua ei ole kielletty, mutta siihenkin on tehty rajoituksia ja ohjeita, joten pyöräillessäkin tulee seurata viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita.

Osallistuminen haasteeseen on helppoa

Ajetut kilometrit voi kirjata helposti netissä tai mobiilisovelluksen kautta. Haasteeseen voi osallistua myös täyttämällä Haastepyöräilykorttia. Haastepyöräilykortin voi tulostaa itselleen ja palauttaa täytettynä. Palauta kortti kampanjan päätyttyä keskustan uimahallille postilaatikkoon ja osallistu kampanjapalkintojen arvontaan. Postilaatikko sijaitsee uimahallin itäpuolella.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä netti- ja mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily

 

Jopo-kaupunkipyörät