Liikuntapaikkojen sarjarannekkeiden ja kausikorttien hankkineille hyvitystä korona-ajalta

Valtionhallinnon määräysten mukaisesti Porin liikuntapaikat suljettiin yleisökäytöltä toukokuun loppuun asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Aiemmin uutisoidun mukaisesti, Porin kaupunki hyvittää sekä kausikorttien että sarjarannekkeen haltijoille sulkujakson ajalta 14.3.-31.5.2020.

Käyttämättä jäänyt jakso lisätään pidentämällä seniori- ja vuosikorttien voimassaoloaikaa siltä osin, kun kortti on ollut voimassa rajoitusjakson aikana. Koko rajoitusjakson kesto oli 79 vuorokautta, joten kortin voimassaoloa pidennetään 1-79 vrk, riippuen kortin alkuperäisestä voimassaoloajasta. Käyttöaikaa jatketaan ainoastaan kortteihin, jotka ovat olleet voimassa osan aikaa käyttökatkosta 14.3.-31.5.2020. 

Seniori- ja vuosikorttien pidennys tehdään lisäämällä nykyiseen korttiin tieto voimassaolon päättymisestä, eli uusia kortteja ei tehdä. Käyttöajan pidennys tulee tehdä 31.10.2020 mennessä ja umpeutuneiden korttien kohdalla jatkettu käyttöoikeus lasketaan siitä ajankohdasta, kun pidennys tehdään. 

Seniori- ja vuosikorttien voimassaolon jatko tehdään uimalaitosten kassoilla. Ruuhkien välttämiseksi suositellaan, että voimassaolevien korttien jatkaminen tehtäisiin vasta myöhemmin.  
 
Sarjarannekkeiden voimassaoloaikaa lisätään 180 vrk uimahallien kassajärjestelmän kautta. Voimassaolon jatkaminen ei vaadi toimenpiteitä asiakkaalta. 
 
Muut hyvitykset hoidetaan ko. liikuntalaitoksen kassalla. Lavian kuntosalin kausikorttien jatko saadaan tehtyä etänä ja kuntosalin asiakkaille toimitetaan erilliset toimenpideohjeet tästä.

Lisätietoja:
Petteri Lahti, petteri.lahti@pori.fi
Erja-Liisa Salminen, erja-liisa.salminen@pori.fi

 

Uimahallin rannekkeita