Korttelifestarit 2020 järjestetään elokuussa – hae esiintyjäksi kaupunkifestareille 

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt Korttelifestarit saavat jatkoa kesän viimeisenä lauantaina 29. elokuuta. 

– Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Meiltä löytyy valtavasti paikallisia osaajia, jotka pääsevät näyttämään kykynsä ja esiintymään. Korttelifestarit levittäytyvät torin Satakieli-lavalta Eetunaukion lavalle, kertoo Porikorttelien toiminnanjohtaja Mari Antikainen.

Tänä vuonna tapahtumaan haetaan esiintyjäksi avoimen haun kautta. Artistien ja bändien lisäksi etsitään myös muita paikallisia talentteja, kuten akrobaatteja, tanssijoita, stand up -koomikoita ja taiteilijoita. 

– Haluamme Korttelifestareilla tarjota puitteet nouseville kyvyille esitellä taitojaan porilaisille. Toisaalta myös haluamme mahdollistaa kaupunkilaisille tilaisuuden bongata uusia artisteja ja kokea uusia kulttuurielämyksiä. Toivomme hakemuksia laidasta laitaan, sekä vasta-aloittavilta että vähän kokeneemmiltakin paikallisilta taitureilta, kuvailee tapahtuman vastaava tuottaja Juuli Ojansuu.

Tapahtuman järjestelyjä päätettiin jatkaa hallituksen linjattua, että isompia tapahtumia voi heinäkuusta alkaen taas järjestää.

– Korttelifestareiden kaikissa järjestelyissä otetaan huomioon ihmisten hyvinvointi ja turvallisuus. Seuraamme jatkuvasti tilannetta, toteaa Antikainen.

Festarin rakentumista voi seurata Instagramissa @porikorttelit ja tunnisteella #korttelifestarit. 
Korttelifestarit järjestetään Porin kaupungin myöntämällä Rakkaudella porilaisille - hyvinvointirahalla.

Ilmoittautumislomake on avattu ja esiintyjäksi voi hakea 10.7. asti. Tapahtuman järjestää Porikorttelit.
 

Ihmisiä keskustan kävelykadulla