Kesäliikuttajien toinen lukujärjestys julkaistu – ensimmäiset liikuntatuokiot innostaneet kaupunkilaisia liikkumaan

Maksuttomat kesäliikuntatunnit ovat liikuttaneet asukkaita aktiivisesti alkukesän ajan. Toisen lukujärjestyksen myötä liikuntatuokioita järjestetään loppukesänä yhä laajemmin myös muilla Porin alueilla.

Molempien lukujärjestysten ollessa käytössä, liikunta-aktiviteetteja pidetään arkipäivinä useampina ajankohtina ympäri Porin. Kesäliikuttajat ohjaavat jatkossa myös muun muassa Tuulikylässä, Toejoella, Tuorsniemellä ja Preiviikissä. Toisen lukujärjestyksen ohjauksista vastaavat kaksi uutta liikuttajaa.

Kesäliikuntatunneilla on tähän saakka ollut melko rauhallista ja liikkujia toivotaankin runsaammin mukaan.

– Viime viikkojen lämpö on osaltaan vaikuttanut osallistujien määrään, varsinkin ikääntyneimmille suunnattuihin ohjauksiin osallistumiseen, liikunnanohjaaja Heidi Forma kertoo.

Kesäliikuntatunneille osallistuneet ovat olleet hyvin innokkaita. Myös järjestetyt ohjaukset ovat saaneet myönteistä palautetta.

– Positiivisia kommentteja on tullut erityisesti siitä, miten eri kohderyhmät on otettu huomioon, kesäliikuttajat Laura Kesonen ja Severi Kähtävä iloitsevat. 

Kesäliikuttajia voi halutessaan tilata myös itse, mikäli lukujärjestyksessä tarjottavaa aktiviteettiä ei omalta alueelta löydy.

– Kesäliikuttajat ottavat tilauksia mielellään vastaan. Tilatun jumpan voi sopia myös muulle päivälle, kuin lukujärjestyksessä annettuina perjantaina, jos kyseinen aika ei omalle porukalle tunnu sopivalta, Forma muistuttaa.

Kesäliikuntatarjonta aikatauluineen löytyy julkaistuista lukujärjestyksistä. Lukujärjestykset toimivat 22.6- 24.7 ja 13.7- 14.8 välisinä aikoina.

Kesäliikuntatuntien toinen lukujärjestys