Porin taidemuseon näyttelyihin voi nyt tutustua viittomakielisen ja tekstitetyn esittelyvideon avulla

Viittomakielinen esittelyvideo kuljettaa katsojan läpi taidemuseon ajankohtaisten näyttelyiden. Esillä on kolmen taiteilijan - Adrian Melis, Ola Vasiljeva ja Jenni Yppärilä – yksityisnäyttelyt. Tutkimuksellinen näyttely tarkastelee Maire Gullichsenin ja Galerie Artekin toimintaa sekä Alvar Aallon abstrakteja teoksia suhteessa hänen arkkitehtonisiin suunnitelmiinsa. Näyttelyn oppaana on Zagryda Sandholm, Osk Ursa Minor. Esittelyvideo on katsottavissa taidemuseon YouTube-kanavalla ja tekstitys on valittavissa videon asetuksista.

Voit katsoa taidemuseon näyttelyiden esittelyvideon täältä: https://www.youtube.com/watch?v=e8OSjGW9B2g


Taidemuseon ajankohtaiset näyttelyt kertovat taiteilijoiden kiinnostuksesta erilaisiin tiloihin, rakennuksiin, yhteiskunnallisiin rakennelmiin sekä ajan ja ihmiselämän niihin jättämiin jälkiin. Voimme nähdä rakennetun ympäristön pikkutarkkaa havainnointia, politiikan ilmiöitä sekä konstikkaita kulisseja ja esineitä teatterin maailmasta. Näyttelyt ovat esillä 27.9. asti.


Ursa Minor on viittomakielinen esittävän taiteen osuuskunta, joka etsii ja tutkii uusia keinoja saavutettavuuden ja inkluusion toteuttamiseksi taiteen ja kulttuurin kentällä.

 

Viittomakielinen Porin taidemuseon esittelyvideo