Osa pysäköinninvalvonnan maksuvaatimuksista aiheettomia

Osalle Porin kaupungin pysäköinninvalvonnan asiakkaista on lähetetty teknisestä häiriöstä johtuen aiheettomia maksuvaatimuksia jo maksetuista pysäköintivirhemaksuista. Aiheettomat vaatimukset koskevat asiakkaiden 25.6.–8.7. välisenä aikana maksamia pysäköintivirhemaksuja.

 – Mikäli alkuperäinen pysäköintivirhemaksu on maksettu ajallaan, ei aiheettomaan maksuvaatimukseen tarvitse reagoida. Jos asiakas on jo ehtinyt tuon ylimääräisen maksun maksaa, palautetaan rahat takaisin, kertoo toimistoesimies Anne Reunavuori Porin kaupungilta.

Virheellisten maksutietojen korjaus on parhaillaan käynnissä, ja työn arvioidaan valmistuvan tämän viikon aikana. Maksunpalautusten käsittely aloitetaan korjaustöiden valmistuttua.

Maksujen palauttamisen nopeuttamiseksi asiakkaiden toivotaan ilmoittavan palautusta varten tarvittavat tiedot suoraan pysäköinninvalvonnan asiakaspalveluun joko puhelimitse 02 623 4166 (ma-pe klo 8-12) tai sähköpostilla pysakoinninvalvonta@pori.fi. Palautusta varten asiakkailta tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, tilinumero ja syntymäaika (ppkkvvvv). Mikäli asiakas ei ilmoita tietojaan pysäköinninvalvontaan, tullaan tietoja tiedustelemaan häneltä kirjeitse.

Porin kaupunki pahoittelee tapahtunutta.

Liikennemerkki