Nimikilpailu: ideoi nimi uudelle Isosannan lastensuojelun ja perhekuntoutuksen toimitiloille

Mikä nimeksi uusille, rakenteilla oleville Isosannan lastensuojelun ja perhekuntoutuksen toimitiloille? Osallistu nimikilpailuun ja kerro ideasi siitä, millä nimellä uutta lastensuojeluun ja perhekuntoutukseen suunniteltua toimitilaa voitaisiin kutsua.

Lastensuojeluun tarkoitettu rakennus on kodinomainen ympäristö, jossa asuu kaksi seitsemän lapsen ryhmää. Perhekuntoutuksen käyttöön tarkoitetussa rakennuksessa on tilat yhteensä neljälle perheelle.

Molemmat rakennukset ovat puuverhoiltuja ja sävyltään tumman punaisia. Molemmilla rakennuksilla on myös omat piha-alueet. Talojen toiminta on tarkoitus käynnistää marraskuussa 2020.

−Isosanta on sijainniltaan erinomainen, sillä esimerkiksi Kirjurinluodon läheisyys tarjoaa asukkaillemme upeita ulkoilumahdollisuuksia. Myös Puuvillan kauppakeskus ja hyvät liikenneyhteydet ovat hieno etu, kertoo perhetyön vastaava ohjaaja Merja Härmäläinen.

Isosannan uudet toimitilat korvaavat Kalevanpuiston vastaanottokodin toiminnan. Isosannan toimitilojen lisäksi perusturvan toiminta-alueella toimii Uudenkoiviston vastaanottokoti, Keisarinviitan lastensuojelulaitos sekä Tuulikodin tuettu asumisyksikkö.

Nimiehdotuksia voi jättää 16.8.2020 saakka

Nimikilpailu on avoinna 3.8.-16.8.2020. Voit esittää yhteisen nimiehdotuksen koko kokonaisuudelle, mutta voit ideoida omat nimet myös lastensuojelun rakennukselle ja perhekuntoutuksen rakennukselle. Nimiehdotusten ei toivota olevan sijaintiin liittyviä.  

- Nimiehdotusten ei siis tulisi olla paikkasidonnaisia vaan toimintaan perustuvia, vaikkakin ideoinnin innoittajana voivatkin toimia uudet lämminhenkiset rakennukset, selittää vastaava ohjaaja Petra Ovaska-Eklund.

Paras ehdotus palkitaan Pori-aiheisella tuotekassilla, mikä sisältää Pori-kangaskassin, Eau de Pori –hajuveden, muistikirjan sekä Porin alueella hyödynnettäviä etuja! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 31.8.2020 mennessä. Nimikilpailuun voi osallistua myös nimettömästi. Nimettömästi jätettyjä ehdotuksia ei voida palkita.

Valinnan uudesta nimestä tekee Porin perusturvan sosiaali- ja perhepalveluiden työntekijöistä koostettu raati, mitä täydennetään mahdollisesti myös kokemusasiantuntijoilla.

Osallistu nimikilpailuun täältä!
Kilpailun säännöt

 

Isosannan lastensuojelun ja perhekuntouksen toimitilojen havaintokuva