Mikä tekee arjestasi kaunista – osallistu arvontaan somessa

Alvar Aalto -viikko Porissa ja Eurassa 22.–30. elokuuta on oodi arjen kauneudelle. Mikä tekee sinun arjestasi kaunista? Kerro se Instagramissa #aaltoarjessa ja osallistut samalla designpalkintojen arvontaan.

Alvar Aalto -viikon teemana on tänä vuonna Aalto arjessa. Kaikille avoin ja vuorovaikutteinen kaupunkitapahtuma kutsuu mukaan tutustumaan arjen ympäristöihin arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen keinoin.

Viikon ohjelmisto sisältää kulttuurielämyksiä laidasta laitaan – konserteista näyttelyihin ja koko perheen tapahtumista omaleimaisiin kiertoajeluihin. Huomion keskipisteinä ovat itseoikeutetusti Alvar Aalto -kohteet Villa Mairea Porin Noormarkussa sekä useat kohteet Euran Kauttualla, joista tunnetuimpana Terassitalo. Tutustu ohjelmaan tästä.

Lähestyvän tapahtumaviikon kunniaksi some halutaan täyttää kuvilla arjen kauneudesta. Mikä tekee sinun arjestasi kaunista? Onko se Aallon suunnittelema designesine, lempipaikkasi kotonasi vai jotain ihan muuta? Postaa kuva Instagramissa 30.8. mennessä tunnisteella #aaltoarjessa ja olet samalla mukana arvonnassa, jossa palkintoina ovat Artekin A330S Kultakello -valaisin, Mari Syrénin Alvar Aalto -viikoille suunnittelema Aalloilla-kaulakoru sekä maksuton opastus Euran upeassa Aalto-kohteessa, Terassitalossa. Palkinnoista vastaavat Porin Kalustetalo, Mari Syren Design ja Euran kunta.

Postauksen tulee olla julkinen arvontaan osallistumiseksi. Arvonnan säännöt löytyvät osoitteesta pori.fi/aaltoarjessa.

Kuvat: Alvar Aalto -säätiö, Artek/Porin Kalustetalo, Mari Syren Design ja Mia Heikkilä.

Alvar Aalto -viikon juliste ja arvonnan palkinnot