Pori Sinfoniettan Porin päivän konsertissa 24.9. musiikkia elokuvista ja musikaaleista

Konsertin johtaa porilaislähtöinen Heikki Elo. Laulusolisteina ovat porilainen Heta Halonen ja laulaja-näyttelijä Mikael Saari.

Porin päivän konsertissa 24.9. kuullaan kello 19 alkaen konsertin täydeltä musiikkia elokuvista ja musikaaleista. Ohjelmassa ovat mm. What a Feeling elokuvasta Flashdance, komea duetto Come What May elokuvamusikaalista Moulin Rouge! ja Popular musikaalista Wicked. Sävelmiä tulkitsevat solistit Heta Halonen ja Mikael Saari kapellimestari Heikki Elon johdolla.

Viimeksi porilaislähtöinen Heikki Elo viihdytti Pori Sinfoniettan yleisöä värikkäässä ja hyväntuulisessa vappukonsertissa vuonna 2019 yhdessä solisti Maria Lundin kanssa. Viikkarin kasvatti on mm. johtanut kaikkia Puolustusvoimien orkestereita ja toiminut kapellimestarina Vantaan Viihdeorkesterin sekä Kuopion, Jyväskylän, Oulun, Mikkelin ja Vaasan kaupunginorkestereiden konserteissa. Heikki Elo on säveltänyt ja sovittanut musiikkia hyvin laaja-alaisesti sekä sovittanut ja tuottanut useiden viihdeartistien levyjä ja toiminut heidän kiertueillaan kapellimestarina.

Porilainen Heta Halonen on valovoimainen esiintyjä ja monipuolinen laulaja, jota on voinut kuulla aiemmin muun muassa Pori Big Bandin solistina. Hän on esiintynyt monien kokoonpanojen kanssa eri puolilla Suomea ja laulanut kaikkea kansanmusiikista bossa novaan ja rockiin. Teatterin lavalla Halosen on voinut nähdä muun muassa Jyväskylän kaupunginteatterissa ja Porin Teatterissa. Pori Sinfoniettan solistidebyyttinsä Heta Halonen teki huippusuositussa Pori Sinfonietta goes ABBA -konsertissa, joka uusittiin yleisön pyynnöstä.

UMK:sta ja Tähdet tähdet -televisio-ohjelmasta tuttu Mikael Saari näyttelee parhaillaan pääosaa Kouvolan teatterin Kirka-musikaalissa Surun pyyhit silmistäni. Hiljattain hänet on nähty myös Turun kaupunginteatterin Amélie-musikaalissa miespääroolissa. Queen-yhtyeen musiikkiin pohjautuvassa Show Must Go On -esityksessä Saari on näytellyt rock-legenda Freddie Mercurya. Esityksen nimiteos kuullaan myös Porin konsertissa. Queenin musiikin parissa jatkuu työ myös ensi vuonna: kansainvälistä menestystä niittänyt hittimusikaali We Will Rock You tuotetaan suomeksi keväällä 2021 ja Saari nähdään musikaalissa Galileon roolissa.

Porin päivän konsertti järjestetään ilman väliaikaa ja kestää noin tunnin ja 15 minuuttia. Luethan turvallisuusohjeet ennen konserttiin saapumista.

Lippuja konserttiin myydään koronatilanteen vuoksi rajoitetusti, joten hanki omasi nyt Ticketmasterista.

 

Porin päivän konsertti
Musiikkia elokuvista ja musikaaleista
TO  24.9. klo 19 Promenadisali

Heikki Elo, kapellimestari
Heta Halonen, laulu
Mikael Saari, laulu

Schauspieldirektor (säv. W. A. Mozart)
I Could Have Danced All Night (My Fair Lady)
What a Wonderful World (Good Morning Vietnam)
Ranskalaiset korot (Iskelmäketju)
Beautiful Maria of My Soul (Mambo Kings)
Theme from Cinema Paradiso (säv. Ennio Morricone)
Kiss from a Rose (Batman Forever)
Kellä kulta, sillä onni (Suuri iskelmäparaati)
Come What May (Moulin Rouge!)
Savo-karjalainen maisema (säv. Anssi Tikanmäki)
Popular (Wicked)
Rakkauden haudalla (Helmiä ja sikoja)
Show Must Go On (Queen, Show Must Go On -musikaali)
What a Feeling (Flashdance)

Liput: Ticketmaster 28 / 22 / 8 €  (sis. toimitusmaksun)
Lippuja rajoitetusti.

Avoin kenraali torstaina klo 11.

 

Kuvat:
Heikki Elo: Numi Nummelin
Heta Halonen: Riikka Kaakkurivaara
Mikael Saari: Johannes Wilenius

Kapellimestari Heikki Elo ja solistitn Heta Halonen ja Mikael Saari