Sataoopperan ja Pori Sinfoniettan yhteistuotanto Il Maestro di Cappella & Cavalleria rusticana peruuntuu

Oopperaillan liput on palautettava Ticketmasteriin 8. marraskuuta mennessä.

Vallitsevan tilanteen johdosta Sataooppera ja Pori Sinfonietta joutuvat peruuttamaan keväältä marraskuuhun siirretyn yhteistuotannon Il Maestro di Cappella & Cavelleria rusticana. 

“Koronavirustilanne on syksyn osalta vielä hyvin epävarma ja oopperan järjestämiseen vaaditaan suuren henkilömäärän työpanos. Tästä syystä oopperan järjestäminen aiheuttaa järjestäville tahoille liikaa epävarmuutta. Toivomme ymmärrystä päätöksellemme, joka on ollut meille todella raskas”, Sataoopperan hallitus toteaa.

Sataooppera ja Pori Sinfonietta seuraavat tilanteen kehittymistä. On mahdollista, että yleisölle järjestetään pienimuotoisempi konserttielämys vielä tänä syksynä. Katso ajantasaiset tiedot sataooppera.fi ja pori.fi/sinfonietta.

Sataooppera ja Pori Sinfonietta pahoittelevat peruuntumisesta aiheutuvaa harmia. Liput tulee palauttaa Ticketmasterin verkkosivujen kautta 8. marraskuuta mennessä Ticketmasterin palautusehtojen mukaisesti. Huom! Tämän konsertin lippuja ei voi vaihtaa Pori Sinfoniettan lahjakorttiin. 

Jos asiakas ei halua palauttaa lippuaan, lippukauppa tulee tilittämään ostetut liput normaaliin tapaan konsertin järjestäjille. Sataooppera ja Pori Sinfonietta kiittävät tuesta.

Kukkia oranssin taustan päällä.