Lasten ja nuorten harrastustapahtuma siirtyy ensi vuoteen

Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma piti järjestää sunnuntaina 18. lokakuuta. Koronaepidemian vuoksi tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna. Harrastustoimintaan kannattaa tutustua sähköisten kanavien kautta.

– Tapahtuma siirrettiin jo kerran elokuusta lokakuulle. Nyt tilanne näyttää kuitenkin siltä, että sisätiloissa järjestettävää massatapahtumaa ei ole turvallista järjestää, joten joudumme valitettavasti peruuttamaan tapahtuman, toteaa nuorisotyöntekijä Riikka Kataja.

Lasten ja nuorten harrastustapahtumassa esitellään erilaisia harrastuksia lajikokeiluiden ja esittelypisteiden avulla. Harrastustoimintaa tarjoavien kehotetaan hyödyntävän kaupungin harrastushakua harrastustoiminnan markkinointiin ja vastaavasti asukkaita etsimään sen kautta itselleen mieleistä toimintaa. 

– Verkkosivuilta harrastukset.pori.fi löytyy harrastuksia esimerkiksi liikunnasta nuorisotoimintaan ja musiikkiin. Meillä on Porissa ja lähialueella mahdollisuus harrastaa monenlaista toimintaa, joten kannattaa hyödyntää harrastushakua oman lajinsa löytämiseksi, vinkkaa Kataja. 
 

Nuori Pori Harrastaa Karhuhallissa