Tule syyslomalla museoiden karhukierrokselle!

Satakunnan Museossa, Rosenlew-museossa ja Luontotalo Arkissa voi syyslomalla seikkailla karhukierroksella! Aikaisemmista tiedoista poiketen ja koronasta johtuen museoissa ei järjestetä askartelupajoja.

Porin karhu on monipuolinen veijari ja sillä on monta kaveria; karhut tykkäävät historiasta, ne ovat kiinnostuneita tehtaista ja tietenkin metsästä! Tule siis syyslomalla etsimään Porin karhuja omatoimisesti tiistaista sunnuntaihin 20.-25.10. museoiden aukioloaikoina! Ja mikä parasta, kaikkia karhuja ei tarvitse löytää museoista yhden päivän aikana, vaan museolipulla pääsee kahtena peräkkäisenä päivänä vierailemaan rajattomasti niin Satakunnan Museoon, Rosenlew-museoon kuin Luontotalo Arkkiin. HUOM! Rosenlew-museon karhukierrokselle pääsee keskiviikosta alkaen.

Tule siis selvittämään, kuinka monta karhua museoissa oikein luuraa. Tiedäthän, että Arkissa voi myös ryömiä ihan oikeaan karhun luolaan!

Ja muista lasten ja nuorten ilmainen sisäänpääsy!

Satakunnan Museon, Rosenlew-museon ja Luontotalo Arkin näyttelyihin on monilla myös ilmainen sisäänpääsy! Kaikki alle 7-vuotiaat lapset pääsevät aina sisään ilmaiseksi. Porilaiset 7. - 9. -luokkalaiset nuoret pääsevät nuorisopassilla maksutta, ja kaikki alle 17-vuotiaat pääsevät museoihin maksutta arkipyhisin ja viikonloppuisin.

Kun tulet museoon, muista turvavälit, käsien pesu ja kasvomaskiakin voi käyttää. Älä tule vierailulle sairaana!

Tervetuloa viettämään mukavaa syyslomaa museoihin!

Täytetyt karhu ja susi Luontotalo Arkin perusnäyttelyssä