Pori Sinfoniettan yhdestä My name is James Bond -konsertista turvavälien takia kolme konserttia – vaihda vanha lippusi uuteen konserttiaikaan Visit Porissa 

Vanhoja lippuja vaihdetaan uusiin kellonaikoihin Visit Porissa keskiviikosta 28.10. alkaen maanantaihin 9.11. asti.

Syksyyn siirretty My name is James Bond -konsertti esitetään marraskuussa yleisön turvavälien takaamiseksi kolme kertaa. Konserttiaika 12.11. kello 19 perutaan ja sen tilalle tulee kolme uutta konserttia turvaväleineen. 

Vanha konserttilippu tulee vaihtaa Visit Porissa johonkin uusista konserttiajoista: 
ke 11.11. klo 19 
to 12.11. klo 17.30 
to 12.11. klo 20 

Lippuvaihtoja tehdään Visit Porissa (Itäpuisto 7) ensi keskiviikosta 28.10. alkaen maanantaihin 9.11. asti.  

Visit Porin aukioloajat: 
ma klo 10-17 
ti-to klo 10-16 
pe klo 10-15 

Promenadisalissa on koronarajoitusten vuoksi käytössä joka toinen rivi ja joka toinen paikka. Asiakas saa vaihdossa uuden lipun samassa hintakategoriassa olevalle paikalle kuin alkuperäisessä lipussa. 

Kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu samaan konserttiin. Jos konserttiaika on jo täynnä, tarjotaan toista konserttiaikaa. 

Lippu on myös mahdollista palauttaa Ticketmasterin verkkopalvelussa Ticketmasterin palautusohjeen mukaisesti, mikäli ei tahdo mihinkään kolmesta uudesta konserttiajasta.  

Jos konserttiin tahtoo, muttei ei pääse vaihtamaan lippuaan Visit Porin aukioloaikojen puitteissa, tulee soittaa Pori Sinfoniettan toimistoon numeroon 044 701 1102. 

My name is James Bond -konsertit eivät ole kymppikorttikonsertteja. Myöskään lahjakortit, vapaakortit ja kirjaston lainattavat kausikortit eivät ole voimassa konserteissa. 

 

My name is James Bond -konsertissa Promenadisalissa Pori Sinfonietta, Diandra ja Antti Rissanen marraskuussa 2019.