Palveluohjaaja ja projektisuunittelija Sini Lahtinen

”Minä Porissa”-juttusarja esittelee Porin kaupungin eri toimialojen työntekijöiden työarkea ja tunnelmia. Juttusarjan tavoitteena on kertoa eri edustajien käsityksiä ja kokemuksia Porista, porilaisuudesta ja kaupungilla työskentelystä.

Juttusarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan perusturvan ja vanhuspalvelujen palveluohjaaja ja projektisuunnittelija Sini Lahtiseen. Lahtinen asuu ja työskentelee Porissa.

– Tykkään asua Porissa, sillä se tarjoaa minulle riittävästi mahdollisuuksia. Pori on rauhallinen ja turvallinen kaupunki asua. Myös asuminen on kohtuullisen hintaista, Lahtinen toteaa.

Henkilö tekee töitä tietokoneella

Asumisen lisäksi Lahtinen pitää työskentelystään Porin kaupungilla sen mielenkiintoisen ja uudistuvan otteen takia.

 – Tykkään työskennellä kaupungilla, koska siellä on suuri työyhteisö ympärillä, voi verkostoitua ja käyttää osaamista laajasti sekä olla mukana jatkuvasti kehittyvässä työssä, Lahtinen luettelee.  

Työn kokeminen merkitykselliseksi on Lahtiselle olennaista.

– Paras asia työssäni on se, että saan tehdä työtä, joka on minulle oikeasti tärkeää, pystyn vaikuttamaan työhöni sekä näkemään työni tuloksia, Lahtinen iloitsee.  

 

Porin kaupungilla työskentelee yli 6000 henkilön joukko eri alojen osaajia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Käytännössä joka 11. porilainen on kaupungin palveluksessa. Kaupunkimme huipputyypit pitävät yhdessä huolen siitä, että palvelut pelaavat, asukkaat ovat tyytyväisiä ja Pori pysyy vetävänä huomennakin. Olisiko sinusta huipputyypiksi? Katso avoimet työpaikat Kuntarekrystä. 

 

Sini Lahtinen poseeraa kameralle