Laviassa pääsee nauttimaan kauniista luonnosta

Porin kaupunki kartoitti asukkaidensa lempipaikkoja jokaiselta kahdeksalta palvelualueelta. Laviasta listalle pääsi 4 viihtyisää kohdetta.

Järvien keskellä sijaitsevasta Laviasta löytyy monia upeita kohteita, joissa pääsee nauttimaan alueen kauniista ja rauhallisesta luonnosta.

Lempipaikkalistalle tiensä löysivät muun muassa Myllykylän ja Sampakosken kivisillat. Sampakosken silta henkii lavialaista maalaisidylliä ja sen tuntumasta voi löytää myös harvinaista kasvistoa, kuten kiehkuraminttua. Myllykylän ylväällä kivisillalla taas pääsee ihastelemaan sen alla kuohuvaa Myllykoskea, joka onkin henkeäsalpaava näky.

Kivisiltojen lisäksi Laviasta löytyy mahtavat puitteet ulkoiluun muun muassa Huuhkajanvuorelta.

– Huuhkajanvuoren hieno lenkkeilymaasto tarjoaa mahdollisuuden nauttia Lavian puhtaasta, kauniista luonnosta ja sen laelta pääsee katselemaan upeita näkymiä Lavijärvelle, kertoo viestintäharjoittelija Ellinoora Nyman.

Lempipaikaksi Laviassa nousi myös keskustan tuntumassa sijaitseva Lavijärven uimaranta. Ranta tarjoaa mainiot puitteet sekä uimiseen että rantalentopallon pelaamiseen. 

Täydellisen listauksen Lavian lempipaikoista löydät osoitteesta https://www.pori.fi/lavia. Sivustolla voit myös tutustua kartan ja kuvien avulla tarkemmin lempipaikkakohteisiin.

 

lempipaikat porisans lavia