Pori Sinfoniettan kummilapsikonsertit joulukuussa – leikittäjinä Satu Sopanen ja Tuomo Rannankari

80-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Pori Sinfonietta aloitti vuonna 2018 kummilapsiprojektin ja kutsui Suomi100-juhlavuonna 2017 syntyneet porilaiset lapset kummilapsikseen. Mikäli perheesi kuuluu kohderyhmään, ilmoittautukaa nyt mukaan kummilapsitapahtumaan, joka järjestetään 11. joulukuuta.

Pori Sinfonietta on järjestänyt jo kahtena edellisenä vuonna lasten oikeuksien viikolla kummilapsikonsertit kummilapsilleen eli vuonna 2017 syntyneille porilaisille lapsille perheineen. Kummilapsikonsertti tulee tänäkin vuonna, mutta hieman eri paikassa kuin aiemmin.

Järjestyksessään kolmas Pori Sinfoniettan kummilapsikonserttipäivä on perjantai 11. joulukuuta. Kummilapsikonsertissa kuullaan kummilapsille muokattu versio Pori Sinfoniettan koko perheen joulukonsertista Joulusatu - Tonttulan touhut.

Kaikille avoin konsertti järjestetään torstaina 10.12. kello 18 ja liput siihen ovat tulossa myyntiin Ticketmasteriin 15 € / perhelippu 50 €. Kummilapsikonsertit järjestetään seuraavana päivänä perjantaina kello 16.30 & 18 ja ne on tarkoitettu vain pori Sinfoniettan kummilapsille perheineen.

Konsertin johtaa on József Hárs. Tonttumaisiin tunnelmiin heittäytyvät leikittäjät Satu Sopanen ja Tuomo Rannankari. Konsertissa esitetään mukaansatempaavia talvisia laululeikkejä ja tuttuja joululauluja.

Tapahtumaan osallistuvia kummilapsiperheitä pyydetyään ilmoittautumaan jompaan kumpaan konserttiaikaan sähköpostilla sinfonietta@pori.fi tai numeroon 044 701 1096. 

 

Pori Sinfoniettan kummilapsikonsertit
Joulusatu - Tonttulan touhut
Pe 11.12. Promenadisali

klo 16.30
klo 18.00

József Hárs, kapellimestari
Satu Sopanen, laulu & leikki
Tuomo Rannankari, laulu & leikki

Maksuton tapahtuma on tarkoitettu Pori Sinfoniettan kummilapsille perheineen. Mikäli perheesi kuuluu kohderyhmään, ilmoittautukaa mukaan kummilapsitapahtumaan osoitteeseen sinfonietta@pori.fi tai numeroon 044 701 1096. Jos olette olleet mukana aikaisempina vuosina, ilmoittautukaan mukaan myös tämän vuoden tapahtumaan.

Kaikille avoin maksullinen konsertti järjestetään torstaina 10.12. 

Lue lisää: Pori Sinfoniettan koko perheen joulukonsertti tempaa mukaan Tonttulan touhuihin – kauden päättävä Joulukonsertti tällä kertaa PromenadisalissaKuva on vuoden 2019 kummilapsitapahtumasta.

Kummilapsikonsertti vuonna 2019 Promenadisalissa.