Mittausetumies Timo Tamminen

”Minä Porissa”-juttusarja esittelee Porin kaupungin eri toimialojen työntekijöiden työarkea ja tunnelmia. Juttusarjan tavoitteena on kertoa eri edustajien käsityksiä ja kokemuksia Porista, porilaisuudesta ja kaupungilla työskentelystä.

Tässä juttusarjan osassa tutustutaan kaupungin teknisen toimialan mittausetumies Timo Tammiseen. Tamminen on viihtynyt karhukaupungissa hyvin.

– Tykkään Porista asuin- ja työskentelypaikkana. Mielestäni täällä on koulutusmahdollisuuksia ja kaupungissa on hyvät puitteet monille eri harrastuksille, Tamminen toteaa.  

Timo Tamminen mittaustöissä

Työpaikkana Porin kaupunki tarjoaa Tammiselle vaihtuvia mahdollisuuksia.

– Tykkään työskennellä kaupungilla, koska täällä on mukavia työkavereita, rento ilmapiiri sekä monipuoliset työtehtävät, jotka lisäävät työnteon kiinnostavuutta. Uusiin mittausmenetelmiin ja laitteisiin perehtyminen on mielenkiintoista ja lisää työnteon mielekkyyttä, Tamminen korostaa.

 

Porin kaupungilla työskentelee yli 6000 henkilön joukko eri alojen osaajia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Käytännössä joka 11. porilainen on kaupungin palveluksessa. Kaupunkimme huipputyypit pitävät yhdessä huolen siitä, että palvelut pelaavat, asukkaat ovat tyytyväisiä ja Pori pysyy vetävänä huomennakin. Olisiko sinusta huipputyypiksi? Katso avoimet työpaikat Kuntarekrystä. 

 

Timo Tamminen työvaatteissa mittausetu töissä