Noormarkusta löytyy paljon monipuolisia lempipaikkoja

Porin kaupunki kartoitti asukkaidensa lempipaikkoja jokaiselta kahdeksalta palvelualueelta. Noormarkusta listalle tiensä löysi 12 viihtyisää kohdetta.

Porin pohjoisosassa sijaitsevassa Noormarkussa pääsee nauttimaan kauniista luonnosta, kulttuurista, sekä mahtavista urheilumahdollisuuksista, jotka kannustavat aktiiviseen elämään.  

Luonnonkauneutta parhaimmillaan pääsee Noormarkussa ihailemaan keskellä erämaata sijaitsevalla Keidaslammilla, Torajärven ja Kuuskoskenlahden upeilla retkeilyreiteillä, sekä Noormarkunjoella sijaitsevalla Myllykoskella, jossa kävijä voi rentoutua kuuntelemaan kosken kuohuja.

– Luonnosta voi nauttia Noormarkussa myös urheilun lomassa muun muassa Kellahden viihtyisissä lenkkeilymaastoissa, sekä Näsin ja Kirkkokallion hienoilla kuntoradoilla. Hurjapäisimmät pääsevät Noormarkussa urheilemaan myös yhtenäiskoulun vieressä sijaitsevalle Parkour-temppuilupihalle, vinkkaa viestintäharjoittelija Ellinoora Nyman.

Noormarkun lempipaikkalistalle nousi ansaitusti myös Ahlströmin ainutlaatuinen miljöö, joka onkin yksi Suomen suurimmista ja näyttävimmistä ruukkialueista. Ahlströmin ruukit tarjoavat kävijälle uniikin kulttuurielämyksen, jota kannattaa lähteä ihastelemaan kauempaakin.

Myös historian havinaa kumpuava karu, mutta kaunis vanha rautatiesilta sekä Söörmarkun suloinen kylänraitti peltomaisemineen löysivät tiensä Noormarkun asukkaiden lempipaikkalistalle.

Täydellisen listauksen Noormarkun lempipaikoista löydät osoitteesta https://www.pori.fi/noormarkku. Sivustolla voit myös tutustua kartan ja kuvien avulla tarkemmin lempipaikkakohteisiin.

 

lempipaikat porisans noormarkku