Erityisopettaja Sari Wallin

Minä Porissa -juttusarja esittelee Porin kaupungin eri toimialojen työntekijöiden työarkea ja tunnelmia. Juttusarjan tavoitteena on kertoa eri edustajien käsityksiä ja kokemuksia Porista, porilaisuudesta ja kaupungilla työskentelystä.

Tässä juttusarjan osassa tavataan sivistystoimialan konsultoiva erityisopettaja, Sari Wallin, jolle Pori on merineen tarjonnut mieluisat puitteet asua ja elää.

– Asuinpaikkana Pori on hyvä, sillä voi asua aivan lähellä kaupunkia, mutta silti omassa rauhassa lähes maalla. Pori on sopivan kokoinen kaupunki tarjotakseen asukkailleen kaikki tarvittavat palvelut. Itselleni kaupungin tarjonta on ainakin riittänyt, Wallin pohtii.

Kaupungin tarjoamat työmahdollisuudet tekivät Walliniin vaikutuksen.

– Tykkään työskennellä kaupungilla, koska saan tehdä töitä porilaisten lasten ja opettajien hyväksi. Työpaikkana Pori on mahdollistanut myös työssä kehittymisen. Olen viihtynyt, Wallin toteaa.

Vuorovaikutuksellisuus, aito välittäminen ja yhteisöllisyys ovat erityisopettajan työn keskiössä.

– Tärkein asia työssäni on ihmisten kohtaaminen ja heidän asioihinsa paneutuminen, yhdessä tekeminen, Wallin korostaa.

 

Porin kaupungilla työskentelee yli 6000 henkilön joukko eri alojen osaajia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Käytännössä joka 11. porilainen on kaupungin palveluksessa. Kaupunkimme huipputyypit pitävät yhdessä huolen siitä, että palvelut pelaavat, asukkaat ovat tyytyväisiä ja Pori pysyy vetävänä huomennakin. Olisiko sinusta huipputyypiksi? Katso avoimet työpaikat Kuntarekrystä.

 

Sari Wallin seisoo luokkahuoneessa